Wydział: Absolwent UE
Wysłany: 2005-06-16, 00:17
Julu, nieeeeeeeeeeeeeeee :!: jezeli chcesz cos w tej gierce osiagnac, to musisz siedziec i siedziec i siedziec i... siedziec taka to gierka - sam gralem w 'dwojke' w jednym z silniejszych soujuszy wowczas (managerzone), ale darowalem sobie, bo za duzo to czasu zajmowalo takie zycie :]
_________________ ...4..8...15.16...23....42... - dude, zapomnij o tych liczbach, olej je, wykreśl i wyrzuć z pamięci..
inaczej będziesz bardzo ... zagubiony
a tak wogóle, to: "There's a new sheriff in town boys..."
Wydział: IE
Wiek: 26 Dołączyła: 08 Mar 2005 Posty: 2486 Skąd: w cieniu 71
Wysłany: 2005-06-16, 11:37
to jak juz mowa o takich sprawach, to ja sie bawie w www.thecrims.com - mnie wciagnelo to bardziej niz tworzenie wlasnej planety
Wole ubijac, zabijac, napadac, sprzedawac dragi...
Wydział: IE
Wiek: 26 Dołączyła: 08 Mar 2005 Posty: 2486 Skąd: w cieniu 71
Wysłany: 2005-06-17, 16:57
Julu, ja juz mam, moze Cie zaprosic?? Napadlam juz ze trzy razy na kantor ze swoim gangiem, nie wspominam o staruszkach, czy domach , ale stara, poczciwa biedronka to juz z ladnych kilkunastu tysiecy obrobilam
Jak sie zwiesz w crimsach??
Ja mam cos ponad 100 respektu - wiesz, zaczynam sie rozbestwiac
ja też w to już troche pograłem - mam coś ponad 60 respa :twisted:, 3 dziwki :d i colta-jakiegośtam za pazuchą :036: - może zrobimy kiedyś jaki konwój, hę? ja też już nawet mam gang :lol:
Wiek: 28 Dołączył: 07 Mar 2005 Posty: 3015 Skąd: Sułów/Wrocław
Wysłany: 2005-06-18, 23:52
Ja już mam 100 respa, gang składający się z 2 osób, pub, browar 5 dziwek i colta. Gra mnie wciąga coraz bardziej, tylko, że ziomek z gangu siedzi w pierdlu heh i nie da sie kantorka obrabiać Ale wychodzi w 183 dniu i będzie jazda znowu Kolos i Katia rzućcie swoje gangi i przyłączcie sie do nas Obrobimy bank.
miałem sobie 100 respa, colta i 4 fajniutkie dziweczki (własnego biznesu jeszcze nie rozkręciłem ...narazie :036:) - loguje się, patrze, a tu jakiś koleś z ponad-800-czy-jakoś-tak respa spuścił mi łomot :? - nie mam pojęcia skąd, nie mam pojęci dlaczego :cry: - i gdzie ta słynna słowiańska gościnność? - uważajcie na kolesia zwanego Crew18 (chociaż pewnie i nie tylko na niego - założe się że jest tam pełno takich popaprańców ) - w każdym razie takie zachowanie nie będzie przeze mnie tolerowane - nie wiem jeszcze kiedy ale prędzej czy później to ja zrobie z jego twarzy lądowanie aliantów w normandii :twisted: - takich rzeczy ja nie zapominam :evil: - wybaczyć moge ale nie zapomnieć (z tym że w tym przypadku napewno nie przebacze :036:)
Wysłany: 2005-06-20, 01:43
hehehe - zaraz wszyscy zarobicie po ostrzezeniu :] to mial byc temat o ogame'ie a tu takie cos
_________________ ...4..8...15.16...23....42... - dude, zapomnij o tych liczbach, olej je, wykreśl i wyrzuć z pamięci..
inaczej będziesz bardzo ... zagubiony
a tak wogóle, to: "There's a new sheriff in town boys..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum