Wydział: Nie jestem z UE
Wysłany: 2009-07-28, 21:46 Praca dodatkowa, dorywcza, ale niekoniecznie!
Jeśli szukasz dodatkowego zarobku, chcesz pracować w nieograniczonym czasie, który wybierasz sam/a, dostawać kosmetyki za darmo, poznawać nowych ludzi i rozwijać się możesz zostać konsultantem/ką firmy Avon!
Mam na imie Anna, konsultantką jestem od 3 lat, Liderem Sprzedaży od roku, nie żałuję, że nawiazałam współpracę z tą firmą.
Konsultant roznosi katalogi i zbiera z nich zamówienia, im większa kwota tym większe opust dostaje, czyli ma więcej pieniędzy dla siebie.
Nie ma żadnych wymagań, wystarczy, że jesteś chętna/y i chcesz nawiązać współpracę, nawet osoby niepełnoletnie mogą to zrobić, wystarczy, że umowa będzie na rodzica, ale wszystkie korzyści, wycieczki, pieniądze, nagrody dostaje osoba, która się tym zajmuje, a nie ta, która jest na umowie.
Na początek osobie chętnej daję kilka katalogów, pierwsze zamówienie ma określone minimum, kolejne nie, z tych katalogów w wyznaczonym czasie przyszły/a konsultant/ka musi uzbierać zamówienie za minimum 150 zł (jeżeli nie uda się umowę możemy podpisać w przyszłym katalogu), jeśli uzbiera podpiosujemy umowę, ja daję ulotki pomocne w rozpoczęciu kariery jako konsultant i wysyłam umowę wraz z zamówieniem do Avonu. W najbliższym czasie do domu dotrze paczka z zamówieniem oraz kodem - nr konsultanta/ki.
Jesteś zainteresowana/y? Potrzebujesz więcej informacji, bądź miałaś/eś już styczność z tym i jesteś zdecydowana/y podisać umowę?
Skontaktuj się ze mną!
GG: 11864550
E-mail: avon-online@10g.pl
Zachęcam!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum