Termin na oddanie indeksów jest do 8 października, tak było na stronie. I w związku z tym mam pytanko...może się orientuje ktoś jak jest z protokołami prowadzących? Też ten termin ich obejmuje? Nie mam wpisu z seminarium i nie wiem jak to będzie potraktowane jeśli pójdę w przyszłym tygodniu po niego, ech...jako warunek już?
Protokoły muszą być dostarczone wcześniej, wtedy kiedy kończy się sesja poprawkowa. Co do wpisu, to idź do promotora, wpisze Ci zaliczenie, a przynajmniej powinien. Jeśli nie masz wpisu, bo seminarki oblane, to pogadaj z promotorem. Ale z tego co widzę, tu raczej o 1 sprawę chodzi. Bardzo dużo osób bierze, z różnych powodów, wpisy teraz, zamiast w czerwcu. Także problemu być nie powinno. Co najwyżej, jeśli oddał/oddała już protokół, to wyśle do dziekanatu i tam wpis dostaniesz.
Karta zaliczeń, jeśli dobrze rozumiem to karta egzaminacyjna, czyli to, z czym student biega po zaliczenia. Protokoły to zestawienia ocen, które oddawane są do dziekanatu przez każdego prowadzącego po sesji.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum