Wydział: Nie jestem z UE
Wysłany: 2011-07-06, 12:22 Błąd ładowania zdjęcia na portalu rekrutacji
Witam,
Wypełniam dane na stronce
https://rekrutacjaue.ue.wroc.pl
Gdy ładuje zdjęcie pisze, że jest zły rozmiar oraz zły format pliku. Jednak format (jpg) oraz rozmiar (450x360) jest dobry. Co jest nie tak?
pomóżcie bo dziś mija termin wrzucenia fotki na portal...
pozdr
Hmmm coś takiego pisze na stronce: "UWAGA: Podczas zapisywania zdjęcia w komputerze nie dodawać w nazwie pliku .JPG, gdyż podczas zapisywania rozszerzenie zostanie samo dodane. Przed wczytaniem zdjęcia po ustaleniu dla niego właściwych rozmiarów, zdjęcie musi być zapisane w komputerze. Nie wykonanie zapisu jest częstym błędem kandydatów powodującym kłopoty." Cokolwiek to znaczy sprawdź czy się do tego stosujesz.
Aha i jeszcze widze, że rozmiar zdjęcia do 64 KB.
Wyślij maila na poniższy adres wraz ze zdjęciem i ten koleś go załaduje. U mnie była identyczna sytuacja Napisz ze Ci się nie laduje i prosisz o wrzucenie.
roman.bojkiw@ue.wroc.pl
Wydział: IE
Wysłany: 2011-08-25, 20:27
Hej! Mój problem polega na tym, że wczytałam zdjęcie już podczas rekrutacji w czerwcu, ale od kilku dni wchodzę na swój profil i zdjęcie się nie pokazuje, napisane jest "brak". Wszystkie wymagane parametry (długość, wysokość itd) są zaznaczone jako poprawne i nie wiem czy coś jest źle zrobione czy może to uczelnia wyłączyła to zdjęcie? Bardzo proszę o pomoc...
Wydział: NE
Wysłany: 2011-08-25, 20:53
emi napisał/a:
Hej! Mój problem polega na tym, że wczytałam zdjęcie już podczas rekrutacji w czerwcu, ale od kilku dni wchodzę na swój profil i zdjęcie się nie pokazuje, napisane jest "brak". Wszystkie wymagane parametry (długość, wysokość itd) są zaznaczone jako poprawne i nie wiem czy coś jest źle zrobione czy może to uczelnia wyłączyła to zdjęcie? Bardzo proszę o pomoc...
hehe myślałem, że tylko ja mam taki problem.. usunąłem zdjęcie i dodałem dzisiaj od nowa xD, i już jest okey
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum