forum UE Wrocław

Wyszukiwarka pracowników UE Wrocław: GooglePrzeszukaj forum oraz stronę główną UE

Regulamin forum | Strona główna UE | Plan zajęć | ZF info | NE info | IE info
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Cos nowego w rekrutacji :
Autor Wiadomość
Visage 

Wydział: Nie jestem z UE
Wysłany: 2008-07-21, 11:08   Cos nowego w rekrutacji :

Cytat:
Kandydaci, którzy są zarejestrowani w systemie rekrutacyjnym i wnieśli opłatę rekrutacyjną a nie zostali zaproszeni do złożenia dokumentów na wydziały: Nauk Ekonomicznych lub Zarządzania, Informatyki i Finansów mogą składać dokumenty na wydziały:

* Inżynieryjno-Ekonomiczny pod warunkiem, że zdawali na egzaminie maturalnym język obcy oraz matematykę lub biologię, lub chemię, lub fizykę i uzyskali minimum 70 pkt rekrutacyjnych;

* Gospodarki Regionalnej i Turystyki w Jeleniej Górze pod warunkiem, że zdawali na egzaminie maturalnym język obcy oraz matematykę lub historię, lub geografię i uzyskali co najmniej 40 pkt rekrutacyjnych.

Ww kandydaci nie wnoszą dodatkowej opłaty rekrutacyjnej i nie zakładają nowego zgłoszenia rekrutacyjnego. Dokumenty należy składać w komisji rekrutacyjnej odpowiedniego wydziału do 28 lipca. Decyzję o przyjęciu lub nie przyjęciu na pierwszy rok studiów podejmie Wydziałowa Komisja Rekrutacyjna. Wyniki zostaną ogłoszone na stronie WWW.ue.wroc.pl w dniu 29 lipca.

Eva 

Wydział: IE
Wysłany: 2008-07-21, 16:31   

Ja chyba jutro składam papiery na IE.. zawsze można się potem przenieść

Ender

Wysłany: 2008-07-21, 18:07   

w jaki sposób mam złożyć papiery, skoro nie mogę wprowadzić tego wydziału na swoje konto (rejestrowałem sie na NE i ZIF), system to blokuje - nie mam ankiety osobowej, potrzebnej do złożenia papierów. orientuje się ktoś może jak rozwiazać ten problem? mam zlozyc papiery bez ankiety?

vax

Wysłany: 2008-07-21, 18:28   

Cytat:
w jaki sposób mam złożyć papiery, skoro nie mogę wprowadzić tego wydziału na swoje konto (rejestrowałem sie na NE i ZIF), system to blokuje - nie mam ankiety osobowej, potrzebnej do złożenia papierów. orientuje się ktoś może jak rozwiazać ten problem? mam zlozyc papiery bez ankiety?

Opowiedź na twoje pytanie znajduje się w temacie, wystarczy uwązniej czytać :
cyt :

"Ww kandydaci nie wnoszą dodatkowej opłaty rekrutacyjnej i nie zakładają nowego zgłoszenia rekrutacyjnego. Dokumenty należy składać w komisji rekrutacyjnej odpowiedniego wydziału do 28 lipca."

Ender

Wysłany: 2008-07-21, 18:58   

uważniej czytać to powinieneś Ty, drogi vaxie.
otóż chodzi o to, że ankieta osobowa ("podpisaną ankietę osobową dostępną na indywidualnym koncie rekrutacyjnym") jest inna dla każdego wydziału i kierunku. Z poziomu swojego konta chciałem utworzyć zgłoszenie na wydział Inż-E, by mieć wydruk potrzebnej mi ankiety. Jest to niemożliwe, więc zastanawiam się co jutro usłyszę w pokoju 119. Wydrukuje ankietę z innego wydziału na który składałem, licząc , że wystarczy, ale na razie jestem albo zbyt nadgorliwy i jakaś miła pani przyjmie moje zgłoszenie, a ja pójdę ucieszony i zjem coś pełnego cholesterolu, albo moje podejrzenia są słuszne i nie da się złożyc papierów bez tej odpowiedniej ankiety.
Zobaczę jutro, tu już chyba nikt mi nie pomoże. Mam nadzieję tylko, że czytacie uważniej od vaxa i rozumiecie problem, który mnie trapi;)
Pozdro:)

fiori86 

Wydział: NE
Wysłany: 2008-07-21, 19:23   

vax ma rację, nie tworzysz nowego zgłoszenia, a ankieta osobowa jest jedna dla wszystkich kierunków. (jedynie zgłoszenie kwalifikacyjne jest dla każdego kierunku osobno)
wchodzisz w numer kandydata [ankieta] - tylko przy jednym kierunku można nacisnąć - naciskasz sprawdź, drukuj, i tyle, a zresztą skoro jest ta sama to po prostu zabierasz starą, tą co wcześniej złożyłeś....

gohai 

Wydział: ZF
Wysłany: 2008-07-21, 19:32   

ja tam uważam że nie ma co się zastanawiać i zę ci tam tą ankiete wydrukują ;] ja swojej zapomniałam jak szłam i nie było problemyu ;]

Ender

Wysłany: 2008-07-21, 19:33   

po prostu wydrukuje to co mogę wydrukować i napisze Wam jutro jak poszło.
pozdro
edit: no nareszcie jakies słowa otuchy:P

Eva 

Wysłany: 2008-07-21, 19:51   

czyly do zobaczenia jutro Ender :D

vax

Wysłany: 2008-07-21, 22:23   

Ender, przeczytaj to co napisaleś i pomyśl jeszcze raz... Mnie sie wydaje to raczje logiczne, ale jak widac nie dla wszystkich.

Skoro masz jak napisane wyraźnie , ze masz nie tworzyc złoszenia rekrutacyjnego !! ! To ankiety też mieć nie musisz tak jak i potwierdzenia opłaty i niby kto na tym forum mógłby rozwiązć twój problem jak sam go tworzysz ?

Nie było by tej odpowiedzi z mojej strony gdybyś zamiast urażoną dumą kierował się jakąkolwiek logiką...

Eva 

Wysłany: 2008-07-22, 16:20   

Dzisiaj zaniosłam papiery, ze starą ankietą. Pani mi powiedziała że to jej potrzebne tylko po to, żeby zrobić zgłoszenie na naszym koncie. I już u siebie mam IE- oczekiwanie na decyzję. Powodzenia :P

Ender

Wysłany: 2008-07-22, 18:08   

aj ja również i było alles klar, nihil novi trza było mieć. :)
miła pani biurwa była:P
Vaxu bez napiny

Eva 

Wysłany: 2008-07-22, 18:15   

miła miła :D Nawet na pogodę i na ból pleców ponarzekała :D

Odpowiedz do tematu