Wydział: ZF
Wysłany: 2009-09-02, 15:46
jezeli chodzi o mnie to ja dostalem pod koniec sierpnia
czy ktos z was wie, czy jest dostepny spis ksiazek/podrecznikow potrzebnych na 1 rok zarzadzania @ zifie ?
Spis książek należy samemu sporządzić sugerując się tym , co proponują wykładowcy i ćwiczeniowcy.
Niektórzy wymagają określonych podręczników, inni pozostawiają to woli studenta.
eeeeee
gdzies sie znajdzie, przy wykazie przedmiotow jest podawana literatura ale tam jest z 15 pozycji z czego korzystac bedziecie z jednej max dwoch, wszystkiego odnosnie lit. dowiecie sie na pierwszych zajeciach, tak to w zasadzie dziala.
_________________ Twoje konto przekroczyło maksymalną liczbę nieprzeczytanych postów: 1000 Zostały usunięte informacje o nieczytanych postach z wyjątkiem postów napisanych przez ostatnie: 3 dni
Liczba usuniętych nieczytanych postów: 7044
http://www.youtube.com/watch?v=TBZftxAMdio
Wydział: NE
Wysłany: 2009-09-17, 00:19
NE FIR
Decyzje dostałam od razu, na miejscu ale chyba dlatego, że zaoczne to łapią kogo tylko? Nie wiem. Ale.e teraz tylko czesne zapłacić i czekac na 3 października.
_________________ "Dla niektórych ludzi Twoje życie może być jedyną Biblią jaką przeczytają."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum