Wydział: NE
Wysłany: 2011-08-10, 23:56 do pierwszorocznych 2011^^
Witam, ponieważ już raz integrowałam kierunek na germanistyce i przyszło jakieś 50osób (było mega sympatycznie) to zrobię to po raz kolejny. Tym razem nie ma list przyjętych, więc będzie gorzej. Toteż piszę tutaj, bo najwięcej pierwszorocznych kręci się w tym wątku (stąd prośba do moderatorów o nie przenoszenie tego tematu do końca września).
Fajnie by się było poznać i zintegrować. Zajęcia zaczynamy 26.09.
SPOTKANIE INTEGRACYJNE zaplanujmy na PIĄTEK 23.09 19:00, Rynek, obok tej dużej fontanny za ratuszem.
Teraz wszyscy są w rozjazdach lub nie wynajęli mieszkań, wiec nie opłaca się organizować. Tuż przed rozpoczęciem wszyscy się spokojnie ulokują we Wro i poznają okolicę . Większa szansa na większą ilość ludzi.
Ja jestem z Zarządzania, wydział NE. Zapraszam gorąco mój kierunek. Ale i wszystkie inne. Warto poznać ciekawych ludzi z innych wydziałów.
Proszę śledzić wątek na bieżąco, może wynikną jakieś sprawy organizacyjne, zainteresowanych na pewno powiadomimy. )))
Wysłany: 2011-08-11, 17:35
W końcu ktoś myśli tak jak ja. Ja też jestem z Zarządzania NE i też już studiuje na innym kierunku dlatego wiem, że takie spotkania integracyjne są bardzo pomocne. Tylko dlaczego dopiero 23-ego Martyno? Ja bym proponował zrobić ich jak największą ilość i jak najszybciej. Czym bardziej to się rozwinie tym lepiej, a najwyżej 23-ego zrobimy już takie ostatnie oficjalne dla tych co nie byli wcześniej
Wysłany: 2011-08-11, 19:14
@ Kwachu
Kosztuje Cię tyle ile jesteś w stanie wypić
@Pycek
Rozumiem Twój zapał ale wierz mi to się szybciej nie uda, jeśli już to wyjdą spotkania po 3-5osób, bo jednak większość nie jest z Wrocławia. Jasne, można coś wczesniej myśleć, jak znajdą sie chętni ja się piszę. Ale oficjalny termin spotkania to 23 wrzesień, wtedy mam nadzieje zbierzemy porządną frekwencje, chce pobić zeszłoroczną 50tkę .
I ja nie studiuje dwóch kierunków, z germanistyki po semestrze uciekłam, to nie moje powołanie .
Też chciałbym się spotkać z pierwszorocznymi. Tylko, że najlepiej dla mnie byłoby tak, żeby oprócz mnie były 2-3 z mojego kierunku. Jeśli będzie grupa to piszcie w miarę możliwości postaram się z zachodniopomorskiego dojechać.
Wysłany: 2011-08-12, 13:38
wojtekmusial napisał/a:
Też chciałbym się spotkać z pierwszorocznymi. Tylko, że najlepiej dla mnie byłoby tak, żeby oprócz mnie były 2-3 z mojego kierunku. Jeśli będzie grupa to piszcie w miarę możliwości postaram się z zachodniopomorskiego dojechać.
Dlatego myślę, że gdy zbierzemy nawet z 5-6 osób od nas z kierunku to spokojnie możemy się spotkać na piwku już wcześniej
Ok, czyli mamy wstępne fundamenty jakiegoś spotkania. Mimo, że jestem z innego wydziału podtrzymuję chęć spotkania się z Wami. Może coś się ruszy i więcej ludzi się zgłosi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum