Mam mały problem i mam nadzieje, że mi pomożecie. Otóż: dostałam się na studia na UE i co dalej? Czy jest jakaś strona dla studentów UE, na którą przesyłane są bieżące informacje, np.: kiedy będzie można odebrać indeks, jak zapisać się na zajęcia i kiedy to zrobić?
Wiem, że na PWr jest taki portal i serwer pocztowy. A jak wyglądają sprawy na UE?
dostaniecie list z UE i tam będą szczegóły. Tam będzie potwierdzenie, które jest niby ważne zamiast legitki na początku, będzie o opłacie za legitymację i o początku semestru, Reszta, tzn przydział do grup, plan będą na stronie UE
_________________ "Uśmiech jest jak słońce, które spędza chłód z ludzkiej twarzy"
Hugo
Wydział: ZF
Wiek: 96 Dołączyła: 15 Cze 2009 Posty: 484 Skąd: z Mojej Starej
Wysłany: 2011-08-04, 15:37
z tym ze to potwierdzenie jest bardziej dla urzedow itd.
nie liczcie ze pkp czy mpk uzna to jako powod do korzystania ze znizki, oni w regulaminie maja "legitymacje" a nie "dokument potwierdzajacy bycie studentem"
z tym ze to potwierdzenie jest bardziej dla urzedow itd.
nie liczcie ze pkp czy mpk uzna to jako powod do korzystania ze znizki, oni w regulaminie maja "legitymacje" a nie "dokument potwierdzajacy bycie studentem"
dlatego napisałam "niby"
_________________ "Uśmiech jest jak słońce, które spędza chłód z ludzkiej twarzy"
Hugo
kubalc, na UE nie ma już indeksów. Dostaniemy login i hasło a te 17 zł jest tylko na legitymacje. W tytule wystarczy opłata za legitymację studencką i wszystko. Ważniejsze, byś wpłacił to na swoje konto i potem we wrześniu okazał dowód wpłaty.
Do mnie list przyszedł dzisiaj (dostałam się na II stopień) i niczego oprócz decyzji tam nie znalazłam... było jeszcze tylko coś o jakimś obozie adaptacyjnym i zajęciach wyrównawczych z matematyki.
Cóż, uczelnia nie zawsze informuje o wszystkim - albo raczej - informują tylko o tym, co oni uważają za niezbędne, resztę ma student wiedzieć (a skąd to ich mało obchodzi). Dlatego nie ma się co martwić i pytać, zawsze znajdzie się ktoś, kto odpowie, lub przynajmniej spróbuje pomóc
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum