Przed chwilą odkryłem że były obniżenia progów na moim wymażonym kierunku czyli finanse i rach. na wydziale zarzadzania finansow i informatyki. Mam napisane na koncie 'można składać dokumenty' , jak myślicie miałem 147 pkt w sumie. Jest szansa że się dostanę tam?
Bo jestem na ekonomi. Czy lepiej poczekac i nie przekładać dokumentów, a po zakonczeniu rejestracji napisać do dziekanatu prośbe o przeniesienie? Czy poprostu jechać jutro i przełożyć dokumenty?
Jechac jutro i przeniesc i sie zapytac w momencie skladania czy to oznacza ze sie dostales. Ale jest to raczej pewne.
Bo przenoszenie na poczatku roku moze nie wypalic i wg mnie szanse na przeniesienie masz wtedy duzo mniejsze niz teraz.
ok dzieki za rade, i tak tez chyba zrobie zadzwonie jeszcze z rana do WKR i sie dowiem wszystkiego, dojezdzam jednak 350 km i w pon ewentualnie bylbym w stanie dojechac.
_________________ Żeby zmieniać świat, musisz najpierw zmienić siebie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum