Wysłany: 2011-08-31, 23:50 HELP!! OBRONA NA III ROKU NIESTACJONARNE!!
Witam!! Bardzo obawiam się że mogę nei zdążyć z pracą lic, czyli mam ja oddac do konca wrzesnia. I powiedzcie mi bo oczywiscie moge skladac np pdoanie o zaoczna rekrutacje jesli chce sie jzu przyjac na studia II stopnia. Natomiast co bedzie jesli nei uda mi sie obronic w pazdzierniku. Czy istnieje mozliwosc wziecia warunku.... - praktycznie z seminariów?? A zacząc studia na tej samej uczelni na II stopniu?
O ile mi wiadomo przyjęcie na studia II stopnia następuje na podstawie złożonych dokumentów, w tym m.in. dyplomu ukończenia studiów wyższych zawodowych I stopnia lub zaświadczenia o obronie dyplomu. Składanie dokumentów w Wydziałowych Komisjach Rekrutacyjnych jest możliwe tylko do 26 września, a ty masz termin egzaminu zawodowego w październiku, także uważam że jedno drugie wyklucza
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum