Wydział: Nie jestem z UE
Wysłany: 2011-07-15, 13:09 II stppień stacjonarne IE
Mam pytanie w sprawie studiów II stopnia na wydziale IE a dokładnie o specjalizacje czy jest się na nie ciężko dostać jeśli jest się studentem spoza UE jednak o tym samym kierunku ? Głównie chodzi mi o specjalizację zarządzanie produkcją i usługami, zarządzanie rozwojem
Jeszcze mam rok do ukończenia swoich studiów (inż.) ale chciałabym już wiedzieć jakie są moje ewentualne szanse
Z góry dziękować za odpowiedź
Wydział: Nie jestem z UE
Wysłany: 2012-01-23, 17:19
cześć
mam pytanie odnosnie rekrutacji na kierunek zarzadzanie i inzynieria produkcji na wydziale IE, otóz jak to jest, bo proces rekrutacji trwa do 12 lutego (zapisy online) tak napisane jest na stronie, ale jest też informacja, że semestr zaczyna się 6 lutego??? jest ktoś kto wie o co chodzi? chciałbym studiować na tym kierunku od tego semestru, ale wcześniej nie studiowałem na UE, więc nie znam tu panujących zasad jest może ktoś kto też zacznie studia na tym kierunku w tym semestrze??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum