może po prostu mi umknęło na stronie UE, także prosze nie krzyczeć
chciałam się zapytać w jaki sposób zapłacić za legitymację i indeks? zostałam przyjęta w 1 turze, jestem zdecydowana itd., a wiem, że opłatę za indeks i legitke trzeba wnieść. jak, gdzie i kiedy?
_________________ sin is a full-time job. why I don't get paid, though?
Dołączam się do pytania! ..No właśnie jak to jest na UE...
Bo na innej uczelni to przysłali mi listownie:D powiadomienie, by kasę wpłacać na indywidualne konto wygenerowane przy rekrutacji w terminie do końca września..
myślę, że i tu w odpowienim czasie jakoś powiadomią nas o tym, by zapłacić, a narazie nie ma sie co tym martwić:))
nie spieszcie sie. placi sie za legitymacje tuz przed odbiorem, a wiec koniec wrzesnia/poczatek pazdziernika. na pewno wam powiedza gdzie wplacac pieniadze. juz o to sie nie martwcie.
Wydział: ZF
Wiek: 96 Dołączyła: 15 Cze 2009 Posty: 484 Skąd: z Mojej Starej
Wysłany: 2009-08-07, 23:09
w tym roku tak samo
21 zł trzeba wpłacić na konto i przy odbiorze plastiku i książeczek się okazać potwierdzeniem wpłaty ... do kiedy wpłata - nie pamiętam chyba do 21.08 (ale moge się mylić)
Wysłany: 2009-08-08, 09:14
ja mam już, i nawet teraz specjalnie przeczytałam go i oto co jest napisane
21 zł wpłacić na Indywidualne Konto Rozliczeniowe (to z rekrutacji) do 21.08 (dowód wpłaty do okazania przy odbiorze)
nie jest podane jak należy zatytułować przelew.
Ja dostałam wczoraj. Trzeba wpłacić 21 zł na konto podane w trakcie rekrutacji (każdy wydział miał osobne konto) do 21 sierpnia. A odebrać można 28 albo 29 września w godzinach 8:30 - 14:30.
Wysłany: 2009-08-08, 09:18
pierwsza
później też będzie można odbierać
i jeszcze jedno
jeżeli ktoś już dostanie taki list to może śmiało kożystać z ulg studenckich
gdyż decyzja WKR o przyjęciu jest dokumentem potwierdzającym status studenta
Wydział: NE
Wysłany: 2009-08-08, 09:32
Raczej nie może haha we Wro po rozpoczęciu roku, jak niektórzy nie mieli jeszcze legitek to ogólnie była lipa, nawet indeks nie pomagał, tylko legitymacja uprawnia ulge wiem to z własnego doświadczenia <chodzi mi o ulgi do MPK>
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum