mam pytanie dotyczące procesu rekrutacji na ten kierunek (BI, ZiF) jeśli jestem studentką (jeszcze pierwszego roku) na UE na wydziale Nauk Ekonomicznych na FiRze. W jaki sposób powinna ona się odbyć? w formularzu jest opcja do zaznaczenia ' już jestem studentką na ue', ale czy to wystarczy? matura + podanie nr indeksu?
słyszałam, że trzeba również złożyć podanie do dziekana i jeżeli osiągnęło się odpowiednią średnią to dopiero wówczas może zostać przydzielony drugi kierunek, tak? z góry dzięki za info
nie wiem czy musisz skladac jeszcze raz jakies papiery, czy dziekanaty sie same dogadaja, ale ze to rozne dziekanaty (NE i ZIiF) to moze to potrwac
a srednia raczej nie ma nic wspolnego z drugim kierunkiem - jesli bedziesz miec wystarczajaco duzo punktow rekrutacyjnych to cie przyjma
to ze srednia to moglas slyszec na temat drugiej SPECJALNOSCI, ale to na pozniejszych latach (nie wiem ktory to rok na dwustopniowych) i w ramach tego samego kierunku
_________________ All good things comes to those who wait
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum