hmm... powiedziałabym- powinnaś www.samorzad.ue.wroc.pl/adapciak
i oczywiście na forum już się wątek adapciakowy rozwija więc... nie ma na co czekać tylko się zapisywać
_________________ odważni nie żyją wiecznie... ostrożni nie żyją wcale
Wydział: NE
Wysłany: 2010-07-13, 21:25
Adapciak Adapciakiem, ale ja bym się tak czy siak z całym wydziałem NE pointegrował albo chociaż z ludźmi z MSG
_________________ O nie! Tylko nie całka potrójna dziewiątego stopnia z logarytmu naturalnego granicy sinusa z pierwiastka sześciennego po obszarze omega!
Oj no z pewnością trzeba się pointegrować, nie ma co czekać do września Ja od razu mówię, że jak ma przebiegać płynnie, to ja wybieram złoty napój bogów, bo do kielonków to będę miał obrzydzenie chyba przez rok (tja, to był wyjątkowo udany weekend ;P).
No i dzisiaj po 14 złożyłem papiery i jestem już studentem na MSG
Hm...chyba coraz bardziej mi się podoba mój wydział, ja również jestem zwolennikiem imprez w klimacie niemieckim(czyli złoty napój bogów się leje strumieniami )
Wydział: NE
Wysłany: 2010-07-14, 07:38
Gdzie daleko, ja we Wrocławiu siedzę, mogę miasto pokazać i w ogóle. Tylko niech się ktoś zechce integrow2ać tu na miejscu
_________________ O nie! Tylko nie całka potrójna dziewiątego stopnia z logarytmu naturalnego granicy sinusa z pierwiastka sześciennego po obszarze omega!
Jak wszyscy podzielają nasze podejście to możemy spodziewać się naprawdę dobrej zabawy xD
Ja niestety do Wrocka mam spory kawał i nie mogę tak sobie jeżdzić
z resztą ten miesiąc do końca zaplanowany to i tak nie mogłabym przyjechać. Ale w sierpniu jak najbardziej:P Może będzie troche chłodniej...
_________________ Nigdy nie pozwól aby strach przed działaniem wykluczył Cię z gry.!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum