Wydział: ZF
Wysłany: 2010-06-30, 11:57
FiR na NE lub ZF - 182/300.
Za późno stwierdziłam, że jednak nie chcę robić roku przerwy, zdawałam więc jedynie rozszerzoną geo [93% ], aczkolwiek mam nadzieję, że wystarczy w którymś naborze.
dawidoo - bez przesady - dobry wynik
jako, że nie możemy porównywać poprzednich zasad rekrutacji z obecnymi inaczej jak w stosunku procentowym to akurat to kryterium wyrabiasz...
W tym roku jest ciężko powiedzieć... Ja myślę, że należy spróbować, bo naprawdę procentowo to są niewielkie wahania. Ja na Twoim miejscu bym próbował...
Magdas Czytaj uważnie zasady, bo jak nie tu to gdzie indziej zrobisz babola.
Swój wynik. I wprowadzasz tylko te najkorzystniejsze dla Ciebie.
Wydział: NE
Wysłany: 2010-06-30, 14:30
Witam, już jak się o to pytałam, ale nikt mi nie odpowiedział. Być może teraz ktoś zna odpowiedź, kiedy wypełnia zgłoszenie rekrutacyjne.
Co oznacza skrót ŚU zaraz obok pól z punktami z matury ? I czy (może to głupie pytanie, no ale cóż ) wynik zapisujemy np. tylko 70, czy 70% , czy jest to bez różnicy - osobiście wydaje mi się, że ze znakiem procenta, bo to jakiś tam procent punktów, ale wolę się upewnić.
Wydział: Nie jestem z UE
Wysłany: 2010-06-30, 14:45
No właśnie czytam bardzo uważnie i w pewnym momencie zwątpiłam bo w tych "podpowiedziach" w czasie wypełniania formularza było napisane żeby wpisać "punkty lub oceny" a punkty i procenty to nie jest to samo, więc wolałam się spytać ;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum