forum UE Wrocław

Wyszukiwarka pracowników UE Wrocław: GooglePrzeszukaj forum oraz stronę główną UE

Regulamin forum | Strona główna UE | Plan zajęć | ZF info | NE info | IE info
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Komunikat na stronie internetowej AE
Autor Wiadomość
Jamaika 

Wydział: ZF
Wysłany: 2008-07-09, 21:20   

albo chociazby na inny kierunek :) ja narazie modle sie o 3 pkty w dol ale jestem raczej dobrej mysli :)

meg89 

Wysłany: 2008-07-09, 21:26   

jest jakas lista osob ktore sie zakwalifikowaly na stronie AE ? nie moge znalezc... czy taka lista w ogole bedzie tworzona czy na podstawie progow kazdy wie i sklada dokumenty? jak macie linka z informacja to prosze o przeslanie:)

Ona_czyli_ja 

Wydział: Nie jestem z UE
Wysłany: 2008-07-09, 21:51   

Lista pojawi się prawdopodobnie 14 lipca, ale wątpię, żeby na stronie internetowej, raczej we Wrocku, gdzieś na uczelni. Będzie to lista osób już w 100% przyjętych. Na stronie internetowej są progi i na osobistym koncie rekrutacyjnym informacja, dzięki którym wiemy, czy możemy składać dokumenty ;)

meg89 

Wysłany: 2008-07-09, 22:52   

dzięki:) mam nadzieję, że próg spadnie o 2 pkt na FIR na ZIF....

Ona_czyli_ja 

Wysłany: 2008-07-10, 15:02   

Witam, cóż mam nadzieję, że wszyscy, którzy na to zasłużyli, dostaną się bez problemu na studia do Wrocka :) Ja Was pozostawiam, bo dostałam się do Poznania :') Życzę powodzenia, miłego studiowania, świetnych nowych znajomych i po prostu mnóstwa niezapomnianych chwil :)

Englar 

Wysłany: 2008-07-10, 22:50   

A ja składając papiery zapytałem się Pani(wyjątkowo miłej zresztą :P ) o co chodzi z tym komunikatem na stronie. Powiedziała mi, że na wydziale ZiF zostało przyjętych 10% ponad limit przez co progi też są niższe, a potem pomyśleli co będzie jeśli wszyscy złożą co zostali zakwalifikowani i umieścili na stronie ten cały komunikat. Ot i wszystko ;)

PmkBarca 

Wydział: NE
Wysłany: 2008-07-10, 22:54   

Ot i wszystko?
To bardzo niekorzystna wiadomość dla osób czekających na obiżenie progów. Oznacza to że próg rzeczywisty jest wyższy i szanse na obniżenie progu o znaczniejsze ilości punktów są bardzo małe. Jak dla nas to nie jest "ot i wszystko" tylko jedna wielka lipa ;/

vax

Wysłany: 2008-07-10, 23:03   

Świetne zagranie, dzieki niemu pozyskaja lepszych maturzystów... I jeszcze lista przyjętych ogłoszona jako jedna z pierwszych uczelni. Ja juz nie mam złudzeń co do tych progów, UE we Wrocławiu trzeba potraktowac z dystansem i zajac sie innymi uczelniami...

fiori86 

Wysłany: 2008-07-11, 00:38   

czyli jednak...to też wyjaśnia dlaczego progi na ZiF były tyle niższe...

greg09 

Wysłany: 2008-07-11, 01:43   

Englar napisał/a:
A ja składając papiery zapytałem się Pani(wyjątkowo miłej zresztą :P ) o co chodzi z tym komunikatem na stronie. Powiedziała mi, że na wydziale ZiF zostało przyjętych 10% ponad limit przez co progi też są niższe, a potem pomyśleli co będzie jeśli wszyscy złożą co zostali zakwalifikowani i umieścili na stronie ten cały komunikat. Ot i wszystko ;)

Heh. A nie mówiłem? 8)

PmkBarca 

Wysłany: 2008-07-11, 10:47   

Jak progi nie spadną o 10pkt to pójde i powiem pare niemiłych słów dziekanowi za robienie nadzieji... teraz osoby którym brakuje 5pkt i były pewne dostania się 14 lipca nie mogą być niczego pewne... :(

Kasia8I 

Wysłany: 2008-07-13, 22:02   

Ej nie łamcie sie ;> moja kumpela w tamtym roku miala 93 pkt a prog na pcozątku tez był podobny jak teraz .. chyba 134 .. i sie dostała :) w ostatnim naborze ale to juz niewazne prawda ?:) co do Tych osób co czekaja na 2-4 pkty w dół to jestem tego prawie pewna .. zastanawialabym sie nad 20stymi ale do 10 to mysle ze spokojnie :)

osobiscie ja zlozylam na FiR i Z na ZF ale aktualnie dalej jestem na liście rezerwowych (brakuje mi 4 pkt)ale wybrałam Bachelor :) (jutro mam egzamin)

Do zobaczenia na Adapciaku mam ndzieje :))

Odpowiedz do tematu