jest jakas lista osob ktore sie zakwalifikowaly na stronie AE ? nie moge znalezc... czy taka lista w ogole bedzie tworzona czy na podstawie progow kazdy wie i sklada dokumenty? jak macie linka z informacja to prosze o przeslanie:)
Wydział: Nie jestem z UE
Wiek: 22 Dołączyła: 07 Lip 2008 Posty: 17 Skąd: Śrem k. Poznania
Wysłany: 2008-07-09, 21:51
Lista pojawi się prawdopodobnie 14 lipca, ale wątpię, żeby na stronie internetowej, raczej we Wrocku, gdzieś na uczelni. Będzie to lista osób już w 100% przyjętych. Na stronie internetowej są progi i na osobistym koncie rekrutacyjnym informacja, dzięki którym wiemy, czy możemy składać dokumenty
_________________ kocham zapach spełniających się marzeń...
Wiek: 22 Dołączyła: 07 Lip 2008 Posty: 17 Skąd: Śrem k. Poznania
Wysłany: 2008-07-10, 15:02
Witam, cóż mam nadzieję, że wszyscy, którzy na to zasłużyli, dostaną się bez problemu na studia do Wrocka Ja Was pozostawiam, bo dostałam się do Poznania :') Życzę powodzenia, miłego studiowania, świetnych nowych znajomych i po prostu mnóstwa niezapomnianych chwil
_________________ kocham zapach spełniających się marzeń...
Wysłany: 2008-07-10, 22:50
A ja składając papiery zapytałem się Pani(wyjątkowo miłej zresztą ) o co chodzi z tym komunikatem na stronie. Powiedziała mi, że na wydziale ZiF zostało przyjętych 10% ponad limit przez co progi też są niższe, a potem pomyśleli co będzie jeśli wszyscy złożą co zostali zakwalifikowani i umieścili na stronie ten cały komunikat. Ot i wszystko
Wydział: NE
Wysłany: 2008-07-10, 22:54
Ot i wszystko?
To bardzo niekorzystna wiadomość dla osób czekających na obiżenie progów. Oznacza to że próg rzeczywisty jest wyższy i szanse na obniżenie progu o znaczniejsze ilości punktów są bardzo małe. Jak dla nas to nie jest "ot i wszystko" tylko jedna wielka lipa ;/
Wysłany: 2008-07-10, 23:03
Świetne zagranie, dzieki niemu pozyskaja lepszych maturzystów... I jeszcze lista przyjętych ogłoszona jako jedna z pierwszych uczelni. Ja juz nie mam złudzeń co do tych progów, UE we Wrocławiu trzeba potraktowac z dystansem i zajac sie innymi uczelniami...
A ja składając papiery zapytałem się Pani(wyjątkowo miłej zresztą ) o co chodzi z tym komunikatem na stronie. Powiedziała mi, że na wydziale ZiF zostało przyjętych 10% ponad limit przez co progi też są niższe, a potem pomyśleli co będzie jeśli wszyscy złożą co zostali zakwalifikowani i umieścili na stronie ten cały komunikat. Ot i wszystko
Wydział: NE
Wysłany: 2008-07-11, 10:47
Jak progi nie spadną o 10pkt to pójde i powiem pare niemiłych słów dziekanowi za robienie nadzieji... teraz osoby którym brakuje 5pkt i były pewne dostania się 14 lipca nie mogą być niczego pewne...
Ej nie łamcie sie ;> moja kumpela w tamtym roku miala 93 pkt a prog na pcozątku tez był podobny jak teraz .. chyba 134 .. i sie dostała w ostatnim naborze ale to juz niewazne prawda ?:) co do Tych osób co czekaja na 2-4 pkty w dół to jestem tego prawie pewna .. zastanawialabym sie nad 20stymi ale do 10 to mysle ze spokojnie
osobiscie ja zlozylam na FiR i Z na ZF ale aktualnie dalej jestem na liście rezerwowych (brakuje mi 4 pkt)ale wybrałam Bachelor (jutro mam egzamin)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum