Wydział: Nie jestem z UE
Wysłany: 2010-08-30, 13:17 List
Witam, mam problem, gdyz nie dostałem jeszcze listu z uczelni. Zostałem normalnie przyjęty na dzienne i proces rekrutacji się juz przeciez dawno zakończył... mam znajomych też na tej uczelni i już wszyscy listy podostawali a ja jeszcze nie... Ważnych terminów mogę się dowiedzieć od nich więc nic się strasznego nei stało, ale piszę zeby zapytać czy któryś z was też nie dostał, czy może coś jest nie tak i mam sie o co martwić ?
W liście nic Ci na ten temat nie napiszą. Spokojnie, uczelnia ma bardzo dobrze rozbudowany internetowy plan zajęć. Sprawdzaj regularnie, zanim zaczną się zjazdy, będzie już dostępny
_________________ Develop your eccentricities while you are young. That way, when you get old, people won't think you're going gaga. /David Ogilvy/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum