Cytuję słowa widniejące na stronie UE : " 29 lipca zostanie opublikowana ostateczna lista kandydatów przyjętych na I rok studiów i zamknięta rekrutacja na studia stacjonarne. " Nie orientujecie się może, czy będzie możliwość obejrzenia tej listy w internecie ? A jeżeli nie będzie takiej możliwości, to może znajdzie się taki internauta, który cyfrówką strzeliłby zdjęcia list i wrzucił je na neta? ja niestety mieszkam ponad 200 km od Wrocławia i przyjechanie na UE po prostu jest poza moimi możliwościami ;/
_________________ Drużyna mocna jak Hummer, to THE GUNNERS ;D
Jutro będę we Wrocławiu, wybiorę się do UE. Proszę o PM na czyje nazwisko zwrócić szczególną uwagę.
Dodatkowo zrobię zdjęcie i zamieszczę na stronie forum, w widocznym miejscu.
o jacie muszę powiedzieć, że nie spodziewałem się aż tak szybkiej reakcji na moją wiadomość i przede wszystkim tak pozytywnego jej rozpatrzenia! Dziękuję za wyrozumiałość Richie i za chęć pomocy innym!;) to się ceni! Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam
_________________ Drużyna mocna jak Hummer, to THE GUNNERS ;D
Wydział: Nie jestem z UE
Wysłany: 2008-07-28, 23:55
O przyjęciu będą wszyscy poinformowani na swoim osobistym koncie rekrutacyjnym , więc takie listy nawet nie wiem czy będą drukowane. Do tej pory nie było żadnych list na uczelni...
Będę za 2 h we Wrocławiu, o której mają być te listy wywieszone?
Jeżeli ich nie będzie, to też poinformuję na forum.
I jeżeli ktoś chce, jak wspomniałem wyżej, mogę zwrócić szczególną uwagę, na czyjeś nazwisko
Witam Osobiście byem w UE i zostałem poinformowany,że dzisiaj z pewnością listy nie będzie. Panie rozkładały ręcee mówiąc,że same chciałyby mieć już tę listę. jeżeli będzie już gotowa zostanie zamieszczona na stronie UE.
Wydział: Nie jestem z UE
Wysłany: 2008-07-29, 15:44
Dołączam sie do nieprzyjętych, no to niestety niepostudjujemy razem. FiR NE 118 ptk. Nie chce nic pisac , ale bardzo kiepska organizacja studiów, żeby takie akcje na koniec robić, to już niezły "bajzel" tzreba mieć. No nic zrobili nadzieje i tyle z tego wyszło.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum