Wydział: Nie jestem z UE
Wysłany: 2008-07-12, 08:04 Nagły przypadek - czy mogę się wycofać?
Witam
Dostałem się na Ekonomię, złożyłem już wszystkie potrzebne dokumenty i zostałem przyjęty na studia. Niestety, nagle pojawił się spory problem (sprawy osobiste) i wygląda na to, że być może będę musiał zrezygnować z podjęcia studiów. Czy możliwe jest jeszcze wycofanie złożonych dokumentów? Jak długo trwa taka procedura? Czy muszę to robić osobiście (mieszkam daleko od Wrocławia)?
Wydział: Absolwent UE
Wiek: 28 Dołączył: 07 Mar 2005 Posty: 3015 Skąd: Sułów/Wrocław
Wysłany: 2008-07-12, 10:09
A dlaczego miałoby to być niemożliwe, idziesz, zabierasz dokumenty i tym samym rezygnujesz ze studiów i już. Spróbuj zadzwonić być może na telefon da się zrezygnować, choć wątpię w to
Wydział: Nie jestem z UE
Wysłany: 2008-07-12, 14:16
Wielkie dzięki za pomoc. Czyli, jeśli nic się nie zmieni to będę się musiał znów pofatygować do Wrocka. "Nic nierobienie" nie wchodzi w rachubę, bo chciałbym zdążyć ze złożeniem papierów na inną uczelnię.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum