Wydział: NE
Wysłany: 2011-06-07, 09:49 Nowe zgłoszenie
Po zarejestrowaniu się w systemie rekrutacyjnym i wybraniu opcji "Nowe zgłoszenie" wyskoczyła mi strona na której muszę wypełnić dane o zdawanych na maturze przedmiotach oraz wynikach, a jak wiadomo ogłoszenie wyników matur będzie dopiero pod koniec czerwca. Cóż więc mam zrobić: zostawić te pola puste, czekać do 30 czerwca ze zgłoszeniem i na 4 dni przed końcem rekrutacji uzupełniać dane o wynikach, czy może należy zrobić coś jeszcze innego?
Wydział: Nie jestem z UE
Wiek: 19 Dołączyła: 03 Cze 2011 Posty: 16 Skąd: Wałbrzych
Wysłany: 2011-06-16, 18:52
UWAGA: Kandydaci - maturzyści z roku 2011. Do czasu wprowadzenia przez nich punktów ze świadectw dojrzałości powinni powstrzymać się z drukowaniem zgłoszeń i ankiet osobowych. Czynność tą mogą wykonać po otrzymaniu na koncie zaproszenia do składania dokumentów. <- tak jest napisane w systemie. A ŚD dostaniemy dopiero 30 VI, więc trzeba czekać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum