Wydział: Nie jestem z UE
Wysłany: 2011-01-01, 18:08 O rekrutacji i przeniesieniu
Witam.
Jest to mój pierwszy post na tym forum. Jestem tegorocznym maturzystą i nurtuje mnie kilka pytań, więc proszę was o pomoc.
-czy jeżeli rozpocznę studia w fili uniwersytetu ekonomicznego w Jeleniej Górze to czy istnieje możliwość przeniesienia się na uniwerek we Wrocławiu?
-jak jest odnośnie rekrutacji na studia niestacjonarne I stopnia. Od czego zależy rekrutacja - czy jest to normalna rekrutacja czy decyduje o tym kolejność zgłoszeń? A może biorą każdego?
-czy istnieje możliwość złożenia jednocześnie podania na studia stopnia I stacjonarne i niestacjonarne?
Wydział: NE
Wysłany: 2011-01-02, 08:49
Na zaoczne liczy sie siano..wiec biora wszytskich.
_________________ The world ain't all sunshine and rainbows.You, me or nobody, is gonna hit as hard as life. But ain't about how hard you hit... It's about how hard you can get hit, and keep moving forward... how much you can take, and keep moving forward.
O przeniesieniu nie wiem, natomiast jeśli idzie o zaoczne, to odpowiedź masz powyżej. A co do ostatniego - tak, możesz złożyć tyle podań ile chcesz, jeżeli każde z nich poprzesz dowodem wpłaty rekrutacyjnej, która w tym roku wynosi bodajże 85 zł.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum