dostałem sie na FiR na ZiF'ie z listy rezerowej.
Dostarczylem juz dokumenty, i teraz na moim koncie pisze "Oczekiwanie na decyzje" do 29.07
Wiem ze ostatecznie dowiem sie 29, ale czy komuś kto jest w takiej sytuacji jak ja komisja podjeła szybciej decyzje i wie juz ze jest przyjety?
czy to wszystko na nic...i bede musial czekac do 29?:| moze jest jakas szansa na szybsze wieści...
Ja mam taką samą sytuację że mam punkty powyżej progu z 14 lipca na zarządzanie, ale za pierwszym razem nie zostałem przyjęty. I mam pytanie czy jeśli teraz, kiedy przy progu 118 mam 126 punktów decyzja komisji może być negatywna? Czy jeśli ilość pkt. mam ponad tym progiem to nie mam się o co martwić? Jeszcze nie złożyłem dokumentów, we wtorek jadę do Wrocławia.
Jakbym się dowiedział nagle 29 lipca że mnie nie przyjęli to by mi było niewesoło...
Wydział: Nie jestem z UE
Wysłany: 2008-07-17, 22:06
Maxiulilian napisał/a:
Czy jeśli ilość pkt. mam ponad tym progiem to nie mam się o co martwić? Jeszcze nie złożyłem dokumentów, we wtorek jadę do Wrocławia.
Jakbym się dowiedział nagle 29 lipca że mnie nie przyjęli to by mi było niewesoło...
BNa forum jest kilkanaście jak nie kilkadziesiąt odpowiedzi na ten temat ! Pewnym byc nie mozna skorą piszą, zę do 29 beda roztrzygać, nawet Ci co maja 1 punkt pod progiem z 7 lipca, tez maja taki status...
Tak, do 29 lipca. Komisja rekrutacyjna musi podjąć decyzję co do kolejnych obniżek progów punktowych, zaakceptować przyjęte dokumenty a dodatkowo istnieje taka możliwość,że w systemie elektronicznym nie została dokonana kosmetyczna zmiana statusu z 'oczekiwanie na przyjęty'. Wszystkie terminy, przebieg rekrutacji i szczegółowe informacje są tutaj:
Ja mialam 129 i zlozylam dokumenty na FiR na ZiF. Wlasnie wiem ze niektorzy dalej moga zakladac nowe zgloszenia, tylko pisze ze mozna tylko na niestacjonarne. To zalezy od ilosci pktow?
"FIORI86" być może jakiś błąd w systemie. Albo masz wystarczającą ilość punktów, ale póżno złożyłaś swoje dokumenty, albo status z "Oczekującego" nie został zmieniony na "Przyjęty"
(Chodź i tak robi to system automatycznie)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum