Wydział: Nie jestem z UE
Wysłany: 2008-07-13, 22:05 Od dwóch miesięcy zagubiona w wielkim świecie.
Matura była problemem, wpłacanie kasy jeszcze większym, jednak teraźniejszy kłopot trudno określić jakimkolwiek słowem. Wypunktuję (będzie mi łatwiej).
1. Dostałam się na polibudę i coś mi się wydaję, że będę tu niechciana, jednak nie rozumiem tych Waszych AE'fów, UE'fów, ZN'efów... ;>
2. Mam problem z akademcem. Czy ja potrzebuję jakieś zaświadczenie o dochodach mojej rodzicielki i płodziciela? (Pomińmy fakt, że jestem podobna do listonosza :| ;D) Btw, z którego roku to zaświadczenie?
3. Skąd ja mam wziąć te śmieszne punkty? W sumie to nie wiem ile miałam, oni chyba sami tam liczyli. ;D
Z góry dzięki. Za odpowiedź stawiam piwo. (Doooobry żart ;D) Mam nadzieję, że jesteście bezinteresowni. ;D
Wydział: IE
Wiek: 26 Dołączyła: 08 Mar 2005 Posty: 2486 Skąd: w cieniu 71
Wysłany: 2008-07-14, 08:45
acotusiewpisuje napisał/a:
Mam nadzieję, że jesteście bezinteresowni. ;D
NIE.
acotusiewpisuje napisał/a:
Btw, z którego roku to zaświadczenie?
Jeśli skladasz podanie o stypendium socjalne, ulul tam wyżej wspomniała, to wówczas zaświadczenie o dochodach z całego roku bierzesz z tego roku, który był przed tym jeszcze nie skończonym [2007?!]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum