Ile czekaliście na potwierdzenie wpłaty?... Ja przelałem pieniądze przez konto internetowe... i po dwóch dniach dalej nic... opłata rekrutacyjna brak Proszę o szybką odpowiedz! Kogokolwiek!!
Wydział: Nie jestem z UE
Wysłany: 2008-07-03, 11:43
Pieniądze wysłałem wczoraj rano w banku, nie przez internet, i dzis kolo 10 juz mialem zaznaczone ze pieniadze doszly ale nie martwicie sie, na pewno doszly tylko powoli to ksieguja i zawsze mozna jeszcze pokazac dowod wplaty pozniej
Wysłany: 2008-07-05, 10:09
czy ktos ma jeszcze nie zaksięgowaną opłatę? dzis jest 5, koniec rekrutacji, a ja nadal nie mam zaksięgowanej wpłaty, pieniądze wysyłałam jakies 4 dni temu..
uczelnia daje kilka dni tym przelewom na dojscie, wiec nie ma sie czym martwic. podania bez potwierdzonej oplaty tez zostana rozpatrzone, dopiero jesli w ciagu najblizszych kilku dni oplata nie dojdzie to was poskreslaja.
_________________ See ya in the pit!
Ostatnio zmieniony przez dziubowa 2008-07-07, 12:41, w całości zmieniany 2 razy
Wysłany: 2008-07-14, 15:19
UWAGA Kandydaci, którym zabrakło punktów na studia stacjonarne mogą składać zgłoszenie rekrutacyjne na studia niestacjonarne (w ramach posiadanego konta rekrutacyjnego) nie wnosząc dodatkowej opłaty. <- no właśnie, ale czy oni to potwierdzą jak w przypadku zgłoszenia na studia stacjonarne, czy nie? No i kiedy ma to potwierdzenie nastąpić? Czekam i czekam i nadal jest napisane "oczekiwanie na potwierdzenie opłaty", a punkty są niepotwierdzone. ;< Wie ktoś coś może na ten temat? ;P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum