Nie mogę znaleźć odpowiedzi(moze nieudolnie szukam, niewykluczone) a plan zajęć mnie przerasta
1. Ile jest godzin zajęć tygodniowo na Wydziale Nauk Ekonomicznych i Zarządzania, Informatyki i Finansów?(no i od której do której) Kierunek Zarządzanie. Interesuje mnie w sumie kazdy rok.
2. Jaka różnica między Zarządzaniem na Wydziale Nauk Ekonomicznych a Wydziale Zarządzania, Informatyki i Finansów. Co wg was lepsze?
3. Czy liczba przedmiotów maleje po pierwszym roku? Jeśli tak to jakieś szczegóły.
4. Które przedmioty są wybitnie ciężkie? Jacyś uciążliwi profesorowie?
Tyle narazie, jak coś mnie jeszcze zainteresuje to napiszę. Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi.
Wydział: IE
Wiek: 26 Dołączyła: 08 Mar 2005 Posty: 2486 Skąd: w cieniu 71
Wysłany: 2008-02-17, 13:11
Jesli chodzi o plan, zajęcia, etc. - tego nie można generalizowac. Każda grupa ma inaczej zajęcia, jak również każdy rok etc. Osobiście nie wiem, ale raczej co roku zmieniają rozkład zajęć, więc teraz może być tak, a w następnym roku może być inaczej. Plan zajęć to dana zmienna i już.
A ilośc godzin akurat możesz łatwo policzyć sam[a]. Wchodząc na rozkład zajęć którejkolwiek z grup na roku i wydziale, który Cię interesuje.
Kris071 napisał/a:
2. Jaka różnica między Zarządzaniem na Wydziale Nauk Ekonomicznych a Wydziale Zarządzania, Informatyki i Finansów. Co wg was lepsze?
Wiem, że to może Ci się wydac dziwne, ale wystarczy wejść w tematy w dziale "porandik dla kandydatów" i tam masz odpowiedzi na większośc swoich pytań, np na to wyżej tu masz odpowiedź:
http://www.forumue.pl/vie...fcde1ceb0#38172
1. Ile jest godzin zajęć tygodniowo na Wydziale Nauk Ekonomicznych i Zarządzania, Informatyki i Finansów?(no i od której do której) Kierunek Zarządzanie. Interesuje mnie w sumie kazdy rok.
3. Czy liczba przedmiotów maleje po pierwszym roku? Jeśli tak to jakieś szczegóły.
4. Które przedmioty są wybitnie ciężkie? Jacyś uciążliwi profesorowie?
Tyle narazie, jak coś mnie jeszcze zainteresuje to napiszę. Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi.
Odpowiedzi na te pytania znajdują się w dziale/tematach podanych przez Katię . Więc temat zamykam.
A co do ciężkości przedmiotów - wszystko jest względne ;]. Dla jednych ciężka była matma w liceum, dla innych wuef .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum