forum UE Wrocław

Wyszukiwarka pracowników UE Wrocław: GooglePrzeszukaj forum oraz stronę główną UE

Regulamin forum | Strona główna UE | Plan zajęć | ZF info | NE info | IE info
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Poprzedni temat :: Następny temat
Zamknięty przez: stingah
2008-02-17, 13:30
Pare pytań kandydata.
Autor Wiadomość
Kris071

Wysłany: 2008-02-15, 23:53   Pare pytań kandydata.

Nie mogę znaleźć odpowiedzi(moze nieudolnie szukam, niewykluczone) a plan zajęć mnie przerasta ;)

1. Ile jest godzin zajęć tygodniowo na Wydziale Nauk Ekonomicznych i Zarządzania, Informatyki i Finansów?(no i od której do której) Kierunek Zarządzanie. Interesuje mnie w sumie kazdy rok.

2. Jaka różnica między Zarządzaniem na Wydziale Nauk Ekonomicznych a Wydziale Zarządzania, Informatyki i Finansów. Co wg was lepsze?

3. Czy liczba przedmiotów maleje po pierwszym roku? Jeśli tak to jakieś szczegóły.

4. Które przedmioty są wybitnie ciężkie? Jacyś uciążliwi profesorowie?

Tyle narazie, jak coś mnie jeszcze zainteresuje to napiszę. Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi.

Martyna 

Wydział: NE
Wysłany: 2008-02-16, 11:29   

jesli chodzi o profesorów, wszystko zalezy od tego, jak trafisz, wiec zbedne jest tu opisywanie ich...

a jesli chodzi o rozkład godzin to proponuję zerknąć na plan - on pokaze ci wszystko :D http://dev.ae.wroc.pl:3000/guest/index.php

Kris071

Wysłany: 2008-02-17, 11:32   

w sensie, ze od 8-9 do 15-16? no i w piatek do 12? wybacz te banalne pytania, ale nie wiem czy patrze bo jest ranek i mam kaca :)

katia 

Wydział: IE
Wysłany: 2008-02-17, 13:11   

Jesli chodzi o plan, zajęcia, etc. - tego nie można generalizowac. Każda grupa ma inaczej zajęcia, jak również każdy rok etc. Osobiście nie wiem, ale raczej co roku zmieniają rozkład zajęć, więc teraz może być tak, a w następnym roku może być inaczej. Plan zajęć to dana zmienna i już.

A ilośc godzin akurat możesz łatwo policzyć sam[a]. Wchodząc na rozkład zajęć którejkolwiek z grup na roku i wydziale, który Cię interesuje.

Kris071 napisał/a:
2. Jaka różnica między Zarządzaniem na Wydziale Nauk Ekonomicznych a Wydziale Zarządzania, Informatyki i Finansów. Co wg was lepsze?

Wiem, że to może Ci się wydac dziwne, ale wystarczy wejść w tematy w dziale "porandik dla kandydatów" i tam masz odpowiedzi na większośc swoich pytań, np na to wyżej tu masz odpowiedź:
http://www.forumue.pl/vie...fcde1ceb0#38172

I w ogóle myślę, że ten dział jest całkiem niegłupi i nieubogi w informacje:
http://www.forumue.pl/vie...cdays=0&start=0

Zobacz mnie na GoldenLine

stingah 

Wydział: ZF
Zaproszone osoby: 5
Wysłany: 2008-02-17, 13:30   

Kris071 napisał/a:
1. Ile jest godzin zajęć tygodniowo na Wydziale Nauk Ekonomicznych i Zarządzania, Informatyki i Finansów?(no i od której do której) Kierunek Zarządzanie. Interesuje mnie w sumie kazdy rok.

3. Czy liczba przedmiotów maleje po pierwszym roku? Jeśli tak to jakieś szczegóły.

4. Które przedmioty są wybitnie ciężkie? Jacyś uciążliwi profesorowie?

Tyle narazie, jak coś mnie jeszcze zainteresuje to napiszę. Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi.

Odpowiedzi na te pytania znajdują się w dziale/tematach podanych przez Katię ;) . Więc temat zamykam.

A co do ciężkości przedmiotów - wszystko jest względne ;]. Dla jednych ciężka była matma w liceum, dla innych wuef ;) .

Zamykamy.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi