Czesc! czy wiecie moze co mozna zrobic zeby byc z kims w jednej grupie? czy wogole istanieje taka mozliwosc aby isc i kogos poprosic? a jak tak to gdzie i do kogo.
Wydział: IE
Wiek: 19 Dołączyła: 20 Sie 2011 Posty: 80 Skąd: Kamienna Góra
Wysłany: 2011-08-23, 21:26
O, dzięki Marta za tę inf
A wiecie jak my zrobiliśmy? Tego dnia, kiedy jechaliśmy zawieźć papiery, daliśmy do dziekanatu karteczkę z prośbą o przydzielenie nas do jednej grupy. Nie wiem jak to będzie, czy wezmę to pod uwagę.. ale tak nas poinstruowali, więc tak zrobiliśmy.
Ktoś kiedyś pisał, że na pierwszym roku grupy są dzielone wg poczty. Więc jak nie podziała ta wasza karteczka, to zostaje zawsze poczta
niekonieczne....
"przydział do grup admin. (...) wg numerów kandydata" - również z listu
więc lepiej ustalcie swoje nr.albumów (=nr.indeksu, bo chyba o te chodzi w tym liście) i wtedy +- 20-30 (nie wiem ile liczy grupa) numerów to będziecie razem.
Po pierwsze zawsze można się przepisać, jak się dobrze zagada do babki z dziekanatu. Tylko ewentualnie znajdźcie kogoś z równoległej grupy do zamiany 1 za 1. Im się będzie zgadzała ilość, a wy będziecie tam gdzie chcecie. Co do NE, to listy z przydziałem do grup zazwyczaj są przyklejone pod gablotami przed dziekanatem, więc pierwszego dnia rano, przed zajęciami trzeba śmignąć i sprawdzić, gdzie się trzeba na zajęcia udać. Chociaż może zachce im się to wklepać w stronkę...
na stronach wydziały w aktualnościach lub informacjach dla studentów szukaj, ZF ma na stronie wydzialu własnie i dodatkowo dostali email. sprawa była poruszana wiele razy na forum w temacie plan zajęć albo w innych tematach
na stronach wydziały w aktualnościach lub informacjach dla studentów szukaj, ZF ma na stronie wydzialu własnie i dodatkowo dostali email. sprawa była poruszana wiele razy na forum w temacie plan zajęć albo w innych tematach
Wydaję mi się, że jednak wydział nauk ekonomicznych nie podał tego do szerszej wiadomości i skrzętnie to przed nami ukrywa.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum