Wydział: NE
Wysłany: 2010-07-06, 14:35
Czyli jak ktoś nie puścił pieniążków do wczoraj to już nie bierze udziału w zawodach? Nawet w rekrutacji uzupełniającej?
_________________ O nie! Tylko nie całka potrójna dziewiątego stopnia z logarytmu naturalnego granicy sinusa z pierwiastka sześciennego po obszarze omega!
z tego co mi mówiła to na to wychodzi, musi być w systemie do 5 lipca że zapłacono. Nie wiem jaka rekrutacja uzupełniająca. nic nie znalazłem. Pozniej chyba jest obnizenie progow punktowych, bo pewnie nie wszyscy pójdą na konkretny kierunek. Mogli dostać sie na kilka kierunków i wybrać jeden. Chyba to z tego się bierze.
co do płacenia, to wczoraj mnie poganiała żeby zapłacić i przesłać lub przynieść jej od razu potwierdzenie. Przynajmniej tak na ZIF było
Wydział: NE
Wysłany: 2010-07-06, 15:25
trzecikolor napisał/a:
o co chodzi z potwierdzeniem punktów rekrutacyjnych? do kiedy i w jaki sposób mam to zrobić?
Ty nic nie potwierdzasz, to jest zadanie komisji rekrutacyjnej, aby to zweryfikować, czy te dane z wynikami, które zostały wprowadzone do systemu pokrywają się z wynikami na Twoim świadectwie dojrzałości.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum