Wydział: Nie jestem z UE
Wysłany: 2010-07-03, 14:30 Problem z opłatą rekrutacyjną
Witam.
Jestem kandydatem na UE i mam problem związany z opłatą rekrutacyjną.
Mianowicie, chodzi o to, czy nie będzie za późno jeżeli tej wpłaty dokonam 5. lipca, czyli w ostatnim możliwym dniu.
Dzisiaj od rana starałem się znaleźć jakiś bank, w którym mógłbym wykonać przelew, jednak wszystkie praktycznie były zamknięte.
Pozostaje jeszcze poczta, jednak powiedziano mi, że dopiero we wtorek (06.07) kwota zostałaby zaksięgowana na koncie, jeżeli dokonałbym wpłaty dzisiaj.
Z tego co się orientuję, termin rejestracji i wpłacania minął Ale jeśli wpłacisz na konto i zaniesiesz potwierdzenie, możliwe że babki w rekrutacji nic Ci nie zrobią Najprościej zadzwonić do dziekanatu, czy gdzie tam dokumenty masz zanieść i zapytać (a jeszcze prościej tam pójść, bo mają manię nieodbierania telefonów).
Wydaję mi się, że jeśli wyślesz 5.07, a dojdzie 6.07 to wszystko jest ok. Przecież nie bez powodu wyniki są 9.07, a nie 6.07 o północy. Składaj, wpłać bankowo i się nie stresuj.
Wysłany: 2010-07-05, 21:34
ja wpłaciłam w niedziele raniutko i nie ma....
dzwoniłam dodzwonić sie nie mogłam
mailowego kontaktu nie ma
a wszystkie inne miasta już zaksiegowały kontakt bdb porażka dla wro:PP
Ja też miałem problem z zaksięgowaniem wpłaty. Zadzwoniłem. Powiedziano mi, że powinienem wysłać faksem dowód wpłaty i wszystko będzie załatwione. Dla pewności przyszedłem osobiście i w minutę miałem załatwione. Dodatkowo na podstawie świadectwa dojrzałości potwierdzili mi punkty rekrutacyjne z miejsca
margy, wiem, masz wpisaną miejscowość Ale podałem jednocześnie metodę alternatywną - faks. Trzeba się dodzwonić tam do nich, dostać instrukcje i znaleźć faks. Najszybciej się znajdzie na poczcie.
Wysłany: 2010-07-06, 12:18 Instrukcje
Hej, nabył już ktoś może te instrukcje co do przesyłania potwierdzeń faksem? Warto by się podzielić wiedzą żeby wszyscy nie dzwonili w tej samej sprawie...
nie wiem czy już nie masz za pozno z tym płaceniem...
ja wczoraj płaciłem- w ostatnim terminie.
wczesniej bylem na uczelni. Babka mi powiedziala, żeby zapłacić szybko i wysłać na mail lub przynieść potwierdzenie. W przeciwnym wypadku na koncie nie było by potwierdzenia wpłaty i nie brał bym udziału w rekrutacji. System nie dopuścił by mnie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum