Wydział: ZF
Wysłany: 2008-07-11, 16:46
vax napisał/a:
W zeszłym roku jak dobrze mnie poinformowano , przelicznik wygladal podobnie.
Tylko , ze mnozyło sie punkty z podstawy razy 0.4, a rozszerzone razy 0.6, tylko, że w zeszłym roku na swidectwie dojrzałosci były dwa wyniki dla osob z matura rozszerzona, jeden wynik rozszerzony ,a na podstawie pzreliczony wynik wg. "przelicznika giertycha".
Żeby bardziej nie gmatwać , jak ktos miał 50ptk z maty rozszrezonej i 50ptk z angielskiego rozszreoznego , dostawal ponad 100ptk do rekrutacji, tak wiec te 90ptk , to bardzo niski próg.
jesli by mnozyc rozszezenie razy 0,6 tak jak podales/as to te 50% z maty + 50% z jezyka daje 60 pkt rek. Chyba ze cos sie jeszcze dodawalo do tego? bo jesli to te 90pkt to byl wysoki prog...wychodzilo by ze ktos musial miec z rozszezen lacznie 150%!!
_________________ "Pewnego ranka pełnego blasku, kiedy moje zadanie będzie już skończone, pofrunę do domu, przyjacielu" - Bob Marley
Wydział: Nie jestem z UE
Wysłany: 2008-07-11, 18:07
levin napisał/a:
jesli by mnozyc rozszezenie razy 0,6 tak jak podales/as to te 50% z maty + 50% z jezyka daje 60 pkt rek. Chyba ze cos sie jeszcze dodawalo do tego? bo jesli to te 90pkt to byl wysoki prog...wychodzilo by ze ktos musial miec z rozszezen lacznie 150%!!
Proszę czytać ze zrozumieniem :
levin napisał/a:
vax napisał/a:
swidectwie dojrzałosci były dwa wyniki dla osob z matura rozszerzona, jeden wynik rozszerzony ,a na podstawie pzreliczony wynik wg. "przelicznika giertycha".
Jeden wynik z podstawy ( rozszerzenie pzreliczone na podstawe wg przelicznika) razy 0.4 + wynik z rozszerzenia razy 0.6 to sie składało na koncowy wynik z pzredmiotu zdawanego na poziomie rozszerzonym. W praktyce było to po prostu rozszezzenie razy 1.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum