Wydział: Nie jestem z UE
Wysłany: 2011-04-18, 22:45
Klucz jest i na historii i na polskim i na angielskim. Ścisłe chyba tylko klucza nie mają. Jak nie wierzysz to sprawdź.
Idiotyzm klucza z historii jest w stanie zrozumieć tylko ten kto w tym siedzi i wie co nieco na ten temat. ;D
Ja niestety jestem w klasie humanistycznej, co nie ukrywam było życiowym błędem xD. Historie zdaje z tego względu, że pomysł o studiowaniu na UE zrodził się całkiem niedawno. Teraz ciągnę tą historie, bo szkoda tego, co już zrobiłem
Klucz dotyczy w szczególności wypracowania historycznego. I to jaki klucz !
Moim zdaniem, klucz właśnie w szczególności dotyczy polskiego. Być może ciebie zdziwię, ale również zdaję historię i to na poziomie rozszerzonym Klucz na historii jest jedynie po to, by nie przyznawać punktów osobie, która napisała że bitwa pod Grunwaldem była w roku 1411. Klucz jest po to, by nie interpretować wydarzeń historycznych w taki sposób, jak każdemu się żywnie podoba., bo są pewne sprawy, na które trzeba spojrzeć sztywno i schematycznie. Natomiast polski, to sądzę, że to dziedzina nauki, w której powinniśmy (uczniowie) dzielić się swoimi emocjami czy przemyśleniami gdzie klucz przeszkadza i ogranicza.
Cytat:
Poza tym, jeśli już koniecznie chcesz kontynuować temat i się kłócić
Zacytuj mi fragment, w którym zamierzałem się kłócić.
Cytat:
"Nie jestem pewien czy to z pewnością z ostatniego naboru. Oczywiście, można spekulować że tak lub nie, ale nawet najstarsi mędrcy tego świata mogą nie znać odpowiedzi na twoje pytanie."
Zdanie wyrwane z kontekstu i niestety, ale co ty robiłeś na humanie, skoro nie potrafisz wyczuć ironii w wypowiedziach różnych osób.
Cytat:
Więc, to co podałeś nie jest sprawdzone, a jak już pisałem wyżej próbuje coś ustalić, potwierdzić
Generalnie, tyczy się to tego co napisałem wyżej. Ironia, ironia i jeszcze raz ironia.
Cytat:
Klucz jest i na historii .... Ścisłe chyba tylko klucza nie mają.
Jak to nie mają? Więc gdzie jest napisane to, czy Kowalskiemu damy punkt za zapisanie dziedziny w funkcji kwadratowej?
Historia generalnie, też nie jest typowym przedmiotem humanistycznym .
Wydział: Nie jestem z UE
Wysłany: 2011-04-19, 01:11
"Zacytuj mi fragment, w którym zamierzałem się kłócić. "
To, że zacząłeś wszystko naskakując na mnie bez powodu i dalej uparcie kontynuujesz jest najlepszym tego dowodem.
Sprawdzał Ci ktoś kiedyś wypracowanie z historii? Bo wątpię xD.
Musisz napisać wszystko, co uwzględnia pierwszy próg żeby dostać jakiekolwiek punkty za reszte wypracowania itd. Musisz napisac wszystko z 1 i 2 progu żeby przyznane Ci były jakiekolwiek punkty za 3.
"Klucz na historii jest jedynie po to, by nie przyznawać punktów osobie, która napisała że bitwa pod Grunwaldem była w roku 1411."
Zabawne,że tak uważasz. Zainwestuj w korki, bo do matury niecały miesiąc .
Poza tym dobra rada. Zamiast tutaj pisać weź się za naukę do matury, żeby mieć lepszy wynik a nie atakować ludzi z większa ilością punktów niż Ty tylko dlatego, że mają ich więcej .
"Zacytuj mi fragment, w którym zamierzałem się kłócić. "
To, że zacząłeś wszystko naskakując na mnie bez powodu i dalej uparcie kontynuujesz jest najlepszym tego dowodem.
Spytałem się tylko, jaki jest powód twojego zmartwienia, gdy masz taką ilość punktów.
Cytat:
Sprawdzał Ci ktoś kiedyś wypracowanie z historii? Bo wątpię xD.
Musisz napisać wszystko, co uwzględnia pierwszy próg żeby dostać jakiekolwiek punkty za reszte wypracowania itd. Musisz napisac wszystko z 1 i 2 progu żeby przyznane Ci były jakiekolwiek punkty za 3.
Na szczęście, nie jest to twoim problemem, czy ktoś mi sprawdzał wypracowania czy nie. Dziękuję również za informację o progach na historii. Z pewnością była to tajemnica lasu, o której słyszeli jedynie nieliczni i wybrani.
Nolfavrellin napisał/a:
Poza tym dobra rada.
Nie prosiłem o niczyje rady i żadnej tutaj od nikogo w tej chwili nie oczekiwałem.
Nolfavrellin napisał/a:
nie atakować ludzi z większa ilością punktów niż Ty tylko dlatego, że mają ich więcej .
Dziwi mnie ta twoja pewność siebie. Raz się martwisz że masz za mało pkt. a teraz nagle robisz z siebie osobę, która pozjadała wszystkie rozumy. Brak logiki.
Btw. to ty zacząłeś atakować i doprowadzać do niepotrzebnego nikomu OffTopu
Nolfavrellin napisał/a:
P.S. Fessss dziwna ironia xD
Fessss równie dziwne słowo. Niestety, ale nie znam poke-słownika.
Ironia generalnie powinna być dziwna. Nie każdy musi ją poprawnie odczytać ba, nawet nie każdy musi ją dostrzec.
Z tego co widzę, to odbiegacie od tematu... przeniescie sobie kłótnie na gg albo gdzie tam chcecie... spadówa stąd bo robicie niepotrzebne zamieszanie... KONIEC
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum