forum UE Wrocław

Wyszukiwarka pracowników UE Wrocław: GooglePrzeszukaj forum oraz stronę główną UE

Regulamin forum | Strona główna UE | Plan zajęć | ZF info | NE info | IE info
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Progi w 2010 zarządzanie
Autor Wiadomość
Nolfavrellin

Wydział: Nie jestem z UE
Wysłany: 2011-04-18, 22:45   

Klucz jest i na historii i na polskim i na angielskim. Ścisłe chyba tylko klucza nie mają. Jak nie wierzysz to sprawdź.
Idiotyzm klucza z historii jest w stanie zrozumieć tylko ten kto w tym siedzi i wie co nieco na ten temat. ;D
Ja niestety jestem w klasie humanistycznej, co nie ukrywam było życiowym błędem xD. Historie zdaje z tego względu, że pomysł o studiowaniu na UE zrodził się całkiem niedawno. Teraz ciągnę tą historie, bo szkoda tego, co już zrobiłem :/

Kwachu 

Wydział: IE
Wysłany: 2011-04-18, 23:50   

Niestety, ale zrobił się nam OT.
Cytat:
Klucz dotyczy w szczególności wypracowania historycznego. I to jaki klucz !

Moim zdaniem, klucz właśnie w szczególności dotyczy polskiego. Być może ciebie zdziwię, ale również zdaję historię i to na poziomie rozszerzonym :O Klucz na historii jest jedynie po to, by nie przyznawać punktów osobie, która napisała że bitwa pod Grunwaldem była w roku 1411. Klucz jest po to, by nie interpretować wydarzeń historycznych w taki sposób, jak każdemu się żywnie podoba., bo są pewne sprawy, na które trzeba spojrzeć sztywno i schematycznie. Natomiast polski, to sądzę, że to dziedzina nauki, w której powinniśmy (uczniowie) dzielić się swoimi emocjami czy przemyśleniami gdzie klucz przeszkadza i ogranicza.
Cytat:
Poza tym, jeśli już koniecznie chcesz kontynuować temat i się kłócić

Zacytuj mi fragment, w którym zamierzałem się kłócić.
Cytat:
"Nie jestem pewien czy to z pewnością z ostatniego naboru. Oczywiście, można spekulować że tak lub nie, ale nawet najstarsi mędrcy tego świata mogą nie znać odpowiedzi na twoje pytanie."

Zdanie wyrwane z kontekstu i niestety, ale co ty robiłeś na humanie, skoro nie potrafisz wyczuć ironii w wypowiedziach różnych osób.
Cytat:
Więc, to co podałeś nie jest sprawdzone, a jak już pisałem wyżej próbuje coś ustalić, potwierdzić

Generalnie, tyczy się to tego co napisałem wyżej. Ironia, ironia i jeszcze raz ironia.
Cytat:
Klucz jest i na historii .... Ścisłe chyba tylko klucza nie mają.

Jak to nie mają? Więc gdzie jest napisane to, czy Kowalskiemu damy punkt za zapisanie dziedziny w funkcji kwadratowej?
Historia generalnie, też nie jest typowym przedmiotem humanistycznym .

Nolfavrellin

Wysłany: 2011-04-19, 01:11   

"Zacytuj mi fragment, w którym zamierzałem się kłócić. "

To, że zacząłeś wszystko naskakując na mnie bez powodu i dalej uparcie kontynuujesz jest najlepszym tego dowodem.

Sprawdzał Ci ktoś kiedyś wypracowanie z historii? Bo wątpię xD.
Musisz napisać wszystko, co uwzględnia pierwszy próg żeby dostać jakiekolwiek punkty za reszte wypracowania itd. Musisz napisac wszystko z 1 i 2 progu żeby przyznane Ci były jakiekolwiek punkty za 3.

"Klucz na historii jest jedynie po to, by nie przyznawać punktów osobie, która napisała że bitwa pod Grunwaldem była w roku 1411."
Zabawne,że tak uważasz. Zainwestuj w korki, bo do matury niecały miesiąc :D .

Poza tym dobra rada. Zamiast tutaj pisać weź się za naukę do matury, żeby mieć lepszy wynik a nie atakować ludzi z większa ilością punktów niż Ty tylko dlatego, że mają ich więcej :D .

[ Dodano: 2011-04-19, 01:14 ]
P.S. Fessss dziwna ironia xD

Kwachu 

Wydział: IE
Wysłany: 2011-04-19, 10:25   

Nolfavrellin napisał/a:
"Zacytuj mi fragment, w którym zamierzałem się kłócić. "

To, że zacząłeś wszystko naskakując na mnie bez powodu i dalej uparcie kontynuujesz jest najlepszym tego dowodem.

Spytałem się tylko, jaki jest powód twojego zmartwienia, gdy masz taką ilość punktów.
Cytat:
Sprawdzał Ci ktoś kiedyś wypracowanie z historii? Bo wątpię xD.
Musisz napisać wszystko, co uwzględnia pierwszy próg żeby dostać jakiekolwiek punkty za reszte wypracowania itd. Musisz napisac wszystko z 1 i 2 progu żeby przyznane Ci były jakiekolwiek punkty za 3.

Na szczęście, nie jest to twoim problemem, czy ktoś mi sprawdzał wypracowania czy nie. Dziękuję również za informację o progach na historii. Z pewnością była to tajemnica lasu, o której słyszeli jedynie nieliczni i wybrani.
Nolfavrellin napisał/a:
Poza tym dobra rada.

Nie prosiłem o niczyje rady i żadnej tutaj od nikogo w tej chwili nie oczekiwałem.
Nolfavrellin napisał/a:
nie atakować ludzi z większa ilością punktów niż Ty tylko dlatego, że mają ich więcej :D .

Dziwi mnie ta twoja pewność siebie. Raz się martwisz że masz za mało pkt. a teraz nagle robisz z siebie osobę, która pozjadała wszystkie rozumy. Brak logiki.
Btw. to ty zacząłeś atakować i doprowadzać do niepotrzebnego nikomu OffTopu
Nolfavrellin napisał/a:
P.S. Fessss dziwna ironia xD

Fessss równie dziwne słowo. Niestety, ale nie znam poke-słownika.
Ironia generalnie powinna być dziwna. Nie każdy musi ją poprawnie odczytać ba, nawet nie każdy musi ją dostrzec.

Nolfavrellin

Wysłany: 2011-04-19, 13:38   

Twardzielu ^^

w szpilkach 

Wydział: ZF
Wysłany: 2011-04-20, 13:35   

Z tego co widzę, to odbiegacie od tematu... przeniescie sobie kłótnie na gg albo gdzie tam chcecie... spadówa stąd bo robicie niepotrzebne zamieszanie... KONIEC !!

Odpowiedz do tematu