Wysłany: 2010-04-13, 21:15 przeniesienie z GRiT na ZI lub NE
witam Was.
prosze o wyrozumiałośc w dosyć banalnych pytaniach i bardzo prosze o odpowiedzi.
Studiuje na wydziale GRiT w Jeleniej Górze na Zarzadzaniu, Pierwszy rok, bardzo chiałabym od 2 roku przenieść się do Wrocławia na zarzadzanie i pierwsze moje pytanie jest takie że są dwa wydziały na których jest zarządzanie i nie bardzo wiem na który się starać bo nie wiem czym one się różnia... po drugie czy w ogóle mam możliwośc się przeniesienia, czy słyszeliście o takich ptrzypadkach? konkretnie chodzi mi o zarządzanie, bo o ekonomii wiem że się zdarzały.. i na co oni patrza? na średnia? punkty? brakowało mi troche do wrocławia gdyż miałam 100 pkt a od 114 chyba przyjmowali, nie pamiętam dokładnie.
Chaiałam najpierw was prosić o rade a dopiero później iśc do dziekanatu naszego i waszego.
Pozdrawiam serdecznie i z góry dziękuje za odpowiedz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum