Wydział: NE
Wysłany: 2010-07-12, 21:29
nastka napisał/a:
to masz super ja słucham Wysockiego i Okudżawę, no mam nadzieje że pogawarim
To posłuchaj takich zespołów jak Lube albo wykonawcy Grigorij Leps który ma nowsze wersje niektórych piosenek Wysockiego. Do tego dochodzą jeszcze gatunki bardziej nowoczesne.
Sulky Bardzo chętnie:D
Wysłany: 2010-07-13, 12:44
Z rosyjskiej twórczości to przyswajam tylko Wysockiego, Okudżawę i Leningrad, dlatego wybrałem jako drugi język kontynuowanie niemieckiego, kurcze to już 10 rok będzie, jak ten czas leci... choć jedyne co w niemieckim trawię to Rammstein, którym mnie rodzicielka zaraziła...
_________________ O nie! Tylko nie całka potrójna dziewiątego stopnia z logarytmu naturalnego granicy sinusa z pierwiastka sześciennego po obszarze omega!
Dziękuję bardzo za odpowiedź. Trochę to rozwiało moje wątpliwości, bo ten rosyjski strasznie mnie kusi Niemieckiego uczyłam się w szkole, ale wiadomo jak to jest w szkole...a rosyjski wydaje się być przyszłościowym językiem i ma w sobie to "coś".
Kurczę, ludzie, kusicie... Wychodzi na to, że każdy wziął jakiś język od podstaw.. Ja wpisałam ang kontynuowany i niem kontynuowany. Można tak w ogóle, czy siłą mnie gdzieś przeniosą? Zdawałam maturę roz z ang i podstawę z niem. hmmm.... Ale mam też ochotę na hiszpański....
Wiek: 20 Dołączyła: 22 Maj 2010 Posty: 18 Skąd: Bolesławiec
Wysłany: 2010-07-22, 21:09
A nie mam pojecia szczerze mowiac Ale mysle ze jakbys sprobowala to może akurat udałoby ci się przenieść Ja tez wybrałam hiszpański od podstaw. W końcu spełnie swoje marzenie, zawsze chciałam nauczyć się hiszpańskiego
Wysłany: 2010-08-04, 18:25
ja tak samo. mam nadzieje ze można hiszpana od samego zera.. i nie rozumiem o co chodzi z tymi testami...jesli rozpoczynany, to raczej logiczne ze nic z tego jezyka nie umiem , wiec po co test?.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum