Wydział: Nie jestem z UE
Wysłany: 2009-06-30, 19:39 Rekrutacja 2009
hej! mam pytanko do kandydatów- jak chcieliście zmienić dane, tzn. wprowadzic wyniki z matury, to wpisywaliście w tamte miejsca ile uzyskaliście %, czy trzeba te procenty przeliczyć na punkty? z góry dzięki za odp:)
Wydział: Nie jestem z UE
Wysłany: 2009-07-02, 00:29
Ja złożyłam podanie na NE FiR, pkt mam 148 i zastanawiam się, czy mi tyle wystarczy... osób przybywa, jak na obecną chwilę jest 4,5 na miejsce. Ktoś jeszcze wybiera się na ten wydział? pzdr
dzięki:) No to widziałem, tyle, że naczytałem się już tutaj trochę i mnie to zastanawia, jak ludzie mając po 130 na firy się nie dostawali... a progi są 120, no to wtf? naczytałem się juz trochę o niezorganizowaniu na UE... Dlatego poszukuje informacji, bo nie wiem, która jest rzetelna. A może mi ktoś jeszcze coś napisać odnośnie samej rekrutacji? Kiedy jakieś wstępne info czy przyjęty czy nie, kiedy się papiery składa i jakie i gdzie, czy osobiście, czy można wysłać etc. Bo nie wiem czy wyjeżdżać na wakacje czy siedzieć na necie^^ I ogólnie, jak to teraz wygląda, że dajmy na to, w pierwszej turze się nie dostanę, ale mam szanse na drugą i co wtedy, jak np do Katowic się w pierwszej dostanę? gdzie wtedy lecą papiery i kiedy? I czy muszę się od razu na kato zdecydować co i jak i jeśli tak i dam papiery, to mogę je jeszcze, ze tak powiem zabrać i np na ue złożyć bo się w 2 turze dostanę? Dzieki wielkie za info...
Hej,
wiecie moze co w przypadku jesli moje swiadectwo dojrzalosci,ktore wyslalam poczta nie dotarlo??
Czy to znaczy,ze lipa i nic nie da sei zrobic??Do 6.07 trzeba bylo dostrczyc swiadectwo jak sie zdawalo mature wczesneij,wyslalam poczta,ale ciagel mam niepotweirdzone wyniki matur i boje sie,ze nie dostali mojego listu;/
_________________ To nic osobistego,poprostu jesteśmy od was lepsi
W systemie było coś takiego, że były dwie rubryki. Jedna była "dostarczenie dokumentów" - i dzięki temu, że przesłałaś to świadectwo powinno Ci się wyświetlić, że to już jest zaktualizowane. A "wyniki matur" potwierdzane są z jakimś tam krajowym rejestrem matur, czy coś takiego. Ze szkół bezpośrednio są one rozsyłane do tej bazy i są porównywane z tymi, które wpisałaś w procesie rekrutacji, żeby sprawdzić czy nie oszukiwałaś. Z tego co pamiętam, to te wyniki potwierdzają zawsze jakoś w ostatniej kolejności, także chyba nie masz się czym martwić. Jeśli masz na zielono zakolorowane "dostarczenie wymaganych dokumentów" to jest wszystko w porządku
mexion, ja Ciebie tez kocham
Tak jak napiasala mexion pani bierze podpisuje ksera dowodu i swiadectwa zabiera przypina i chowa w teczke. Pozniej tylko ze szczerym usmiechem mowi ze zyczy powodzenia zeby sie dostac
_________________ wciągasz koks i staczasz się jak Kate Moss.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum