Wydział: NE
Wysłany: 2010-06-09, 23:50
rog1201 napisał/a:
ja z tegoroczną maturą liczęna jakieś 200... mam jakieś szanse?
Myślę, że całkiem spokojnie, przecież to 2/3 maksymalnej puli do uzyskania, a w zeszłym roku najwyższy próg z tego co pamiętam z rozpiski miało MSG i było to na poziomie 136 co stanowi 68% puli maksymalnej podówczas. Z resztą pamiętaj, że akurat nasz rocznik (czyli 91) jest na niżu demograficznym, więc nie będzie dramatu. Myślę, że dostać się dostaniesz spokojnie, trudniej może być z kierunkami z najbardziej windowanym progiem pokroju właśnie MSG. Ale pewnie zawsze możesz się dostać gdzie indziej zaliczyć coś i próbować przenieść po semestrze (nawet na PWr tak pozwalają, a tak wszyscy psioczą na tą uczelnie, że zamordyzm i tyrania )
_________________ O nie! Tylko nie całka potrójna dziewiątego stopnia z logarytmu naturalnego granicy sinusa z pierwiastka sześciennego po obszarze omega!
Wydział: Nie jestem z UE
Wysłany: 2010-06-10, 18:47
właśnie się zarejstrowałam i próbuje dodać zgłoszenie
czy ktoś sie orietuje czy można później zmienić przedmiot dodatkowy?
mature zdawałam rok temu w tym roku dodatkowo pisałam geografie
bez wyników nie wiem czy chce zeby mi braki pod uwagę pisana w tym roku geografie czy polski
ktoś sie orietuje?
albo ma jakiegos maila do działu rekrutacji bo ja nie mogłam znalesc
(telefon mnie nie interesuje)
właśnie się zarejstrowałam i próbuje dodać zgłoszenie
czy ktoś sie orietuje czy można później zmienić przedmiot dodatkowy?
mature zdawałam rok temu w tym roku dodatkowo pisałam geografie
bez wyników nie wiem czy chce zeby mi braki pod uwagę pisana w tym roku geografie czy polski
ktoś sie orietuje?
albo ma jakiegos maila do działu rekrutacji bo ja nie mogłam znalesc
(telefon mnie nie interesuje)
Możesz potem usunąć to zgłoszenie i zrobić nowe, albo w ogóle poczekać z wypełnianiem zgłoszenia aż dostaniesz wyniki
Wysłany: 2010-06-10, 19:00
nie chce robić opłaty na ostatnia chwile a bez zgloszenia nie mam nr konta
czy jesli zaplace a potem usune zgloszenie kasa nie przepadnie tylko przejdzie na nowe zgloszenie?
nie chce robić opłaty na ostatnia chwile a bez zgloszenia nie mam nr konta
czy jesli zaplace a potem usune zgloszenie kasa nie przepadnie tylko przejdzie na nowe zgloszenie?
[ Dodano: 2010-06-10, 21:58 ]
mysle, ze kasa przepada. Płacisz za konkretny numer, ktory jest Ci przypisany, no a jesli usuniesz konto to potem dostajesz nowy, tak mi się wydaje.
Wysłany: 2010-06-11, 20:23
pytanie: my wypełniając tą deklarację na obecny moment nie mamy wyników (a tam są okienka zeby je wpisać) o co to chodzi ? mamy czekac az będą wyniki czy potem to się uzupełnia ?
pytanie: my wypełniając tą deklarację na obecny moment nie mamy wyników (a tam są okienka zeby je wpisać) o co to chodzi ? mamy czekac az będą wyniki czy potem to się uzupełnia ?
Tak, można później uzupełnić wyniki, ale nie wiem czy jest możliwość zmiany przedmiotu
Widzę, że ludzie narzekają na zdjęcia. Z tego co pamiętam w zeszłym roku był podobny problem ale nie macie się czym przejmować. Zdjęcie przy rekrutacji nie jest wymagane, potem i tak donosicie fizyczną wersję. Chyba, że coś się zmieniło i teraz już wgrywanie zdjęcia jest obowiązkowe, ale wątpię
Witam, mam pytanie dotyczące dokumentów składanych przez maturzystów zeszłorocznych, czy wie ktoś czy kserokopia świadectwa maturalnego musi być potwierdzona przez szkołę zgodnością z oryginałem, czy niekoniecznie ?
_________________ noc zaczyna się nad ranem, kiedy wszystkie sny przespane, obudzona w nagłym świcie wtapiam się nieżywa w życie
Musi. Kserokopia dokumentu bez potwierdzenia jego zgodności z reguły jest nieważna. Ale ile to roboty? Do sekretariatu po pieczątkę i dyrektora po podpis (o ile dobrze pamiętam), zrobią Ci na miejscu bez problemu. To samo dotyczy kopii dowodu osobistego.
Jesli nie masz potwierdzonych to wystarczy chyba wziac oryginaly ze soba (swiadectwo i dowod) i przy skladaniu dokumentow panie sobie same potwierdza zgodnosc z oryginalem. Przynajmniej w moim przypadku tak bylo .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum