forum UE Wrocław

Wyszukiwarka pracowników UE Wrocław: GooglePrzeszukaj forum oraz stronę główną UE

Regulamin forum | Strona główna UE | Plan zajęć | ZF info | NE info | IE info
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Rekrutacja 2010, studia stacjonarne I stopnia
Autor Wiadomość
Kaczuch18 

Wydział: ZF
Wysłany: 2010-07-28, 00:15   

Dzięki, dzięki i sorry, że poruszam sprawy związane z PWR na forum UE. I jeszcze raz dzięki za pomoc :D

Kamil_67 

Wydział: NE
Wysłany: 2010-07-29, 13:56   

Ma już ktoś decyzję o przyjęciu na swoim koncie???

rysieńka

Wydział: Nie jestem z UE
Wysłany: 2010-07-29, 14:04   

tak, ja mam. nie przyjęto mnie na MSG. miałam 152 pkt

juuusta 

Wydział: Nie jestem z UE
Wysłany: 2010-07-29, 15:23   

a ja na zarządzaniu nie mam jeszcze decyzji.. Ma ktoś decyzje z zarządzania na NE ? Jeśli tak to z iloma punktami.. ?

kakina 

Wysłany: 2010-07-29, 16:38   

spokojnie chyba jeszcze nikt nie ma :)

karoluss91 

Wysłany: 2010-07-29, 16:57   

próg na ekonomie ok. 142 punktów będzie, bo byłem akurat przed 15 we wtorek składać papiery :)
odnośnie MSG chyba 154/155 próg ale nie jestem pewien ... :)

kakina 

Wysłany: 2010-07-29, 17:11   

a my z zarządzania tacy niecierpliwi ;)

luksla07

Wysłany: 2010-07-29, 17:12   

moze nie w temacie...ale. Wiecie moze cos o listach z uczelni, ktore mamy niby otrzymac(kiedy?), opłaty za indeksy i legitki?
The world ain't all sunshine and rainbows.You, me or nobody, is gonna hit as hard as life. But ain't about how hard you hit... It's about how hard you can get hit, and keep moving forward... how much you can take, and keep moving forward.

karoluss91 

Wysłany: 2010-07-29, 17:29   

ojjj o zarządzaniu nie chcę prognozować bo nawet nie wiem jakie progi były :>
listy to jutro wszystko powinno pisać na naszych kontach co jak i kiedy :)

M_A_R_o 

Wysłany: 2010-07-29, 20:49   

luksla07 napisał/a:
moze nie w temacie...ale. Wiecie moze cos o listach z uczelni, ktore mamy niby otrzymac(kiedy?), opłaty za indeksy i legitki?

List z informacja o przyjeciu, legitkach itp. przyjedzie pozno. Jakos pod koniec sierpnia dostalem jesli dobrze pamietam, wiec nie ma sie co martwic. Beda tam wszelkie instrukcje gdzie i do kiedy zaplacic za indeks i legitke.

okienkio

Wysłany: 2010-07-30, 19:13   

hej nie sądzicie ,że jest tu coś nie halo skoro napisali progi punktowe to wydaje mi się ,że nie można ich już podnieść a jak się okazuje dzisiaj napisali mi na moim koncie ,że się nie dostałam po wcześniejszym złożeniu papierów. Wybrałam ta uczelnie i złożyłam tu papiery bo byłam pewna ,że się dostane skoro zaprosili mnie do złożenia papierów, a z tego co mi pewna Pani z dziekanatu powiedziała te progi się podniosły dlatego ,że niektórzy którzy byli przyjęci w 1 turze dopiero teraz składali papiery a w harmonogramie chyba wyraźnie napisane było do kiedy mają czas składać papiery. Mam jakieś szanse na przyjęcie jeżeli się odwołam? Ktoś ma zamiar się odwoływać?

CheremiQa 

Wysłany: 2010-07-30, 21:38   

Można się odwoływać, ale i tak się nic nie zdziała, gdyż uczelnia zabezpieczyła się stwierdzeniem że PEWNI przyjęcia mogą być tylko Ci z 1 naboru, a reszta może składać papiery po kolejnych obniżkach, ale trzeba się liczyć z tym że można się nie dostać, tak jest co roku.... co roku podnoszą progi :D A PROGI SĄ ZAOKRĄGLANE tak na oko :p a dopiero później jak wszyscy złoża papiery powstają te prawdziwe progi :p i taka dobra rada na przyszłość :D NIGDY nie wolno być w życiu czegoś PEWNYM na 100%, bo można się na tym przejechać :) na 100% odwołanie nic nie da :p bo i tak mają komplet :)

Suey 

Wysłany: 2010-08-05, 12:02   

A nie mówiła Tobie o tym Pani przy składaniu dokumentów?
Ja od razu usłyszałam, że te progi są tak na oko i ktoś kto jest na progu, ewentualnie ma w zapasie 3,4 punkty może się nie dostać i dlatego zabezpieczyłam się i złożyłam papiery jeszcze na innym kierunku.
Ale odwołuj się - zawsze warto spróbować ;)

fanch 

Wysłany: 2010-08-05, 23:13   

Wiecie może czy i kiedy powinien przyjść z uczelni do domu jakiś list, decyzja pisemna, że się dostało na studia, oraz dodatkowe info odnośnie początku roku ? Dodam, że dostałem się w 1szym terminie. A może ktoś już z was takowy dostał ?

Juhu 

Wysłany: 2010-08-05, 23:36   

Z tego, co wiem i co też obserwuję na forum - powinien i dociera list z info o przyjęciu i innych informacjach :)

Ja tez dostałam się w pierwszej turze, ale listu nie otrzymałam jeszcze. Na razie dotarły listy z dwóch uczelni, z których zrezygnowałam ze względu na wybór UE, o nieprzyjęciu ze względu na nie złożenie dokumentów. Trochę się zaczynam martwić, że te listy juz są a z Wrcoławia nie ma, ale podejrzewam, że odległość i fakt, że w tym liście ma być trochę więcej informacji niz decyzja o przyjęciu mogą przesunąć w czasie otrzymanie tego listu.

Prędzej chyba dowiemy się wszystkiego obserwując forum :P

Odpowiedz do tematu