Wydział: NE
Wysłany: 2010-08-06, 01:38
Mhm, ja też jestem z I tury, a listu brak. Czytałam gdzieś na forum, że pod koniec sierpnia mają przyjść dopiero. Jak na razie co do jakichkolwiek nowych informacji z UE mogę zaliczyć, to, że znam numer swojego albumu, ale Wy pewnie też swój znacie. Więc ogólnie pozostaje nam czekanie, a w moim przypadku to i szukanie mieszkania ( a to wyczerpujące zajęcie...), więc zanim się obejrzę to dotrze list
Wydział: NE
Wysłany: 2010-08-06, 12:55
Numer albumu, to jak domyślam się, numer indeksu, a ten z pewnością w jakiś sposób ułatwia sprawy organizacyjne na uczelni. Pewnie łatwiej operuje się danym numerem, aniżeli peselem czy imieniem i nazwiskiem - może też chodzi o anonimowość, kiedy się jakieś listy wywiesza kiedyś tam. W sumie nie zastanawiałam się jaką nadrzędną funkcję pełni ten numer
Wie może ktoś z was, czy w tym liście który ma przyjść ( a dalej go nie dostałam ) jest jakieś skierowanie do lekarza jeśli kierunek jest zagrażający zdrowiu ?:D
Wie może ktoś z was, czy w tym liście który ma przyjść ( a dalej go nie dostałam ) jest jakieś skierowanie do lekarza jeśli kierunek jest zagrażający zdrowiu ?:D
Tak, razem z listem przyjdzie też skierowanie do lekarza
Z tego, co wiem i co też obserwuję na forum - powinien i dociera list z info o przyjęciu i innych informacjach
Ja tez dostałam się w pierwszej turze, ale listu nie otrzymałam jeszcze. Na razie dotarły listy z dwóch uczelni, z których zrezygnowałam ze względu na wybór UE, o nieprzyjęciu ze względu na nie złożenie dokumentów. Trochę się zaczynam martwić, że te listy juz są a z Wrcoławia nie ma, ale podejrzewam, że odległość i fakt, że w tym liście ma być trochę więcej informacji niz decyzja o przyjęciu mogą przesunąć w czasie otrzymanie tego listu.
Prędzej chyba dowiemy się wszystkiego obserwując forum
Spoko, ja dostałam dzisiaj po południu to max. w następnym tygodniu już wszyscy powinni otrzymać
Niestety. Bo niby musimy zacząć zajęcia od pierwszego dnia tygodnia i w tym roku jak nic padło na 27 września
Dla mnie to tak średnio bo koliduje mi z pracą...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum