Wydział: ZF
Wysłany: 2010-08-14, 14:51
Proszę o pomoc jak rozwiązać pewną sytuację.
Miałem wystarczającą ilość punktów,
żeby zakwalifikować się na ZIF studia stacjonarne.
Jestem z poza Wrocławia, jechałem na wakacje,
więc poprosiłem znajomego o dostarczenie brakujących dokumentów (ankiety i zgłoszenia).
W panelu miałem komunikat MOŻNA SKŁADAĆ DOKUMENTY.
Wydział: ZF
Wiek: 95 Dołączyła: 15 Cze 2009 Posty: 482 Skąd: z Mojej Starej
Wysłany: 2010-08-15, 21:27
dzwoń do dziekanatu i pytaj
chociaz z takiej sytuacji to nie wydaje mi sie zeby bylo pozytywne wyjscie bo od strony uczelni sytuacja wyglada tak że zrezygnowałeś z możliwości ubiegania się o miejsce, bo co innego jakbys zlozyl dokumenty i by ci nie przyjeli ... no ale dzwon pytaj, męcz ludzi moze cos wyrobisz jeszcze
macie potwierdzenie jakoś za zapłate za legitymacje i indeks?
w środe zapłaciłem na te konto, które jest podane na tym koncie rekrutacyjnym. Nic tam się nie zmieniło że zapłaciłem
macie potwierdzenie jakoś za zapłate za legitymacje i indeks?
w środe zapłaciłem na te konto, które jest podane na tym koncie rekrutacyjnym. Nic tam się nie zmieniło że zapłaciłem
bo to nie ma się tam zmienić, tylko poprostu jak np przelewem wysylales to powinienes miec kopie przelewu czy cos takiego jakies pokwitowanie z poczty albo banku ze wplaciles pieniadze na o konto..
Wydział: NE
Wysłany: 2010-09-19, 12:10
Jak na razie, z tego co wiem, tylko na stronie wydziału IE jest podział na grupy - wchodzi się tam w "Informacje dla studentów stacjonarnych" i dalej w "Listy studentów", i jest podział na grupy. Pewnie na innych wydziałach będzie info w tym tygodniu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum