Witam
Chciałbym się zapytać czy mam szansę dostać się na finanse i rachunkowość na wydziale ZiF z punktację:
polski 75% Pr
Matematyka Pp 74%
Geografia Pr 68%
Język francuski Pp 86%
Dodam że maturę pisałem w zeszłym roku(2010) i jestem już na jednym kierunku: filologi romańskiej. I mam jeszcze jedno pytanie. W związku z tym że studiuję już filologię moje notowania mogą wzrosnąć z racji tego że mój poziom językowy podwyższył się?
z tego co widziałem to w tym roku dostałbyś się na finanse i rachunkowość na wydziale zarządzania.
na wydział nauk ekonomicznych chyba zabrakłoby Ci pkt
oczywiście to jest rok 2010, 1 rok obowiązkowej matmy, nie wiadomo co będzie teraz
myślę że progi mogą podskoczyć
Na NE nie chcę się dostać wolałbym na ZIF ale złoże i na msg. Ogólnie biorę pod uwagę trzy uczelnie UE Uwr i Up. Ale to jeszcze wszystko wyjdzie w praniu. Może matura z matmy będzie trudna w tym roku co zwiększy nasze szanse. Mimek a jakie są twoje wyniki z matury???
Licząc najkorzystniej:
Angielski rozszerzony - 83%
Matma podstawa - 70%
Polski rozszerzony 53%
171 pkt, czyli w zeszłym roku w drugiej turze bym się dostał i mam nadzieję, że nie inaczej będzie tym razem. Ale ja raczej wezmę FiR na NE, bo boję się trochę matmy na ZiFie.
PS. A co na UP?
Ja też biorę pod uwagę UWr jeśli chodzi o ekonomię, ale wolałbym UE.
No ja na Up planuję gospodarkę przestrzenną. Ja też mam nadzieję że uda mi się na UE. W tym roku poprawiam maturę z gegry wiec może wskoczy mi parę dodatkowych punktów ale jeszcze dwa miesiące więc zobaczymy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum