Mam pytanie - gdzie mogę znaleźć numer konta uczelni, na które należy wpłacić te 85 zł.? Jak należy dokonać wpłaty.? Zależy mi na odpowiedzi, gdyż nie bardzo rozumiem to wszystko ;-)
_________________ "Studia? To były złudzenia... Nikt Cię bracie nie docenia. I nie będzie inżyniera... Studia?! A niech to cholera!"
Studia-Grzmiąca półlitrówka
Wydział: ZF
Wysłany: 2011-06-17, 00:49
To oznacza, że masz otworzyć oczy Mimo tak późnej pory, bardzo łatwo zauważyć, że na stronie Twojego podania (tam w systemie rejestracyjnym) jest podany numer konta. Poszukaj - zapewniam Cię, że przy 3 sekundach wysiłku go znajdziesz I poczytaj to coś - tych kilka informacji, które wyskakują przed podaniem numeru PESEL i dowodu
Powodzenia
[ Dodano: 2011-06-17, 00:53 ]
aha - bo widzę, że nie przeglądasz wpisów na forum... Jakbyś się zastanawiała, to każdy kandydat ma swój własny numer konta, na które ma wpłacić te 85zl. Nie wiem dlaczego - tak to sobie uniwerek wymyślił. Więc zobacz przykład wypełnionego blankietu - znajdziesz go też gdzieś tam w menu aplikacji, zanim zapytasz co wpisać w tytule itp.
Tematów dot. rekrutacji jest mnóstwo. Poszukaj odpowiedzi!
Sidek napisał/a:
każdy kandydat ma swój własny numer konta, na które ma wpłacić te 85zl. Nie wiem dlaczego - tak to sobie uniwerek wymyślił.
Jest to dosyć praktyczne, bo gdy na jeden rachunek przyjdą pieniądze od XXX osób, może zdarzyć się tak, że ktoś może zostać pominięty. Jak wpłaca każdy na inny nr. wtedy wszystko można z łatwością ogarnąć.
Wydział: ZF
Wysłany: 2011-06-17, 18:58
tak, wiem, masz 100% racji. Jest to jednak raczej rzadko spotykana praktyka i ja bylem w lekkim szoku gdy wyczytalem na czym to polega - pierwszy raz spotkalem sie z taka forma platnosci
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum