Witam,
chciałabym zacząć studia na UE II stopnia na zarządzaniu - wydział IE (skończyłam biotechnologię). Mam pytanie co do rozmów kwalifikacyjnych - czy ktoś może mi podpowiedzieć co powinnam przeczytać, powtórzyć? Rozmowy już w lutym tak wiec zostało niewiele czasu zostało zwłaszcza dla laika - z góry dziękuje za pomoc!
Ewa
"3. Na pozostałe miejsca kwalifikacja odbędzie się na podstawie wyników rozmowy kwalifikacyjnej.
(jeśli liczba kandydatów nie będzie większa od limitu miejsc, dziekan może postanowić o przeprowadzeniu wolnego naboru)"
A może zapowiada się wolny nabór? Wie ktoś może ile jest chętnych / miejsc?
Wydział: Nie jestem z UE
Wysłany: 2011-02-15, 21:36
Dzwoniłam dzisiaj do komisji rekrutacyjnej i dowiedziałam się, że rekrutacja zostaje przedłużona do 22 lutego a limit miejsc to mniej więcej 240 ( babka powiedziała, że 8 grup po mniej więcej 30 osób). Podejrzewam, że zapowiada się na wolny nabór, skoro przedłużyli rekrutację, ale do końca nic nie wiadomo...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum