A kiedy zlozyles dokumenty? Bo jak skladalem pytalem sie czy potem kwalifikacja bedzie zalezala od punktow to mi powiedzieli, ze nie koniecznie. Moze byc tez brany pod uwage termin i inne formalnosci. Najlepiej zadzwon i zapytaj sie co decydowalo, a potem sprobuj napisac jakies sensowne podanie.
Wydział: NE
Wysłany: 2009-07-30, 13:12
17 lipca dokładnie. A na stronie jest komunikat: WYNIKI REKRUTACJI SĄ DOSTĘPNE OD 30 LIPCA (GODZ.15.00) NA INDYWIDUALNYCH KONTACH REKRUTACYJNYCH, możliwe więc, że teraz jakoś automatycznie ktoś uzupełnił że jest sie nie przyjetym, a pozniej po 15.00 poprawią to
Próg oszacowany został powiedziałbym na oko... Jak składałem papiery to się pytałem ile jest wolnych miejsc na każdy kierunek i FiRze było 66 wolnych miejsc, a do składania dokumentów zaproszono około 200 ludzi... Ja miałem niewiele więcej punktów od Ciebie, ale za radą Pani z komisji rekrutacyjnej zmieniłem kierunek z FiRu na zarządzanie i się dostałem...
Wydział: NE
Wysłany: 2009-07-31, 00:16
Dokładnie tak właśnie jest na tej uczelni:P progi są STRZELANE a potem żadne odwołania nie pomagają itd, gdyż uczelnia zastrzega sobie prawo do tego : obniżenie progów nie zapewnia przyjęcia echhh narobią ludziom nadziei a później wychodzi szydło z worka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum