Wydział: NE
Wysłany: 2012-01-30, 22:31
UE serdecznie zaprasza powodzenia w maju ;p, nie jest mega ciężko, na NE trochę z mikro cisną, zależy na kogo trafisz, z matmy coś tam trzeba wiedzieć itp., ale w sesji raczej luzik, a zaliczenia nie są najgorsze, jeśli chcesz mieć 5tki, to trochę trzeba się postarać i pracować systematycznie przez cały semestr
A to zależy jaki system przyjmiesz Jeśli się uczysz cały semestr, eghem, eghem, to nie. Jeśli uczysz się w sesji to- w sumie też nie. Przynajmniej na 1 semestrze FiRu na ZiFie, jeśli chodzi o mnie. Większość przedmiotów idzie brać na logikę, więc jeśli radzisz sobie z matmą to będzie ok
Wydział: Nie jestem z UE
Wysłany: 2012-02-25, 22:19
Witam,
Interesuje mnie kierunek Ekonomia, ze specjalnością analityk rynku.
Są to studia tylko I stopnia?
Gdybym chciał wybrać na studia II stopnia powiedzmy zarządzanie przedsiębiorstwem to nie będzie problemu?
Na I stopniu możesz robić filozofie a na II stopniu Energetykę jądrową. Oto chodzi min. w systemie bolońskim, zeby nie musieć kształcić się w ciągu studiów tylko w jednym kierunku.
Wysłany: 2012-03-01, 21:58
Chodziło mi raczej o to czy w porównaniu z progami z poprzednich lat jest to wystarczająco? Nie mam na ten temat zbyt dużej wiedzy, bo dopiero niedawno zacząłem się interesować tymi studiami, a chcę wiedzieć czy mam szansę
Wysłany: 2012-03-02, 15:14
szansa zawsze jest. myślę, że próg raczej utrzyma się na takim poziomie na jakim był w przeciągu dwóch lat, gdy doszedł trzeci przedmiot do rekrutacji. a jeśli nie pierwszy nabór to zawsze jest kolejny
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum