dobra to jest ostatni raz xd bo widze ze nikt sie nie pofatyguje zeby cos zrobic wiec mam wy je bane xd kazdy prosi nikt nie zrobi. macie w linku jakies tam wypocinki. z zifa pozdrowka
To już się w tym roku nie przyda, ale może przeczyta to ktoś, kto będzie zdawał za rok. Otóż na testach kwalifikacyjnych powtórzyły się dziś WSZYSTKIE pytania z listy zagadnień. Nic, tylko brać listę i kuć:] Aż żałuję, że ja tego nie zrobiłam;p
Czy ktoś wie, czy ta rekrutacja na stacjonarne II stopnia odbywa się po raz pierwszy dopiero od tego roku akademickiego, czy jest to któryś rok z kolei?
Rocznik '87 miał jeszcze jednolite magisterskie (lub dzielone, ale niewiele osób to wybierało), więc w tym roku jest to pierwsza rekrutacja na studia II stopnia.
Mmanager - wyniki ostateczne chyba dopiero 30.09. Taki termin podano w harmonogramie, ale może będą wcześniej :] Sprawdzaj mejle i swoje konto:) Co do Twojej punktacji, to ja byłabym spokojna, skoro każą składać od ośmiu. Na jakiejś podstawie ustalili, żeby to było 8.
Różnie to może być w końcu nie wiadomo o ile miejsc gra się teraz rozgrywa i ile osób podeszło do egzaminu. Możliwe, że więcej osób tak jak i ja, się zagapiło z terminem rejestracji na dzienne i skazane było na drugi nabór ;> mimo tego raczej nie sądzę żeby próg był wyższy niż w pierwszym terminie
Wydział: Nie jestem z UE
Wysłany: 2010-09-18, 16:47
Hehe, ja dokładnie też tak zrobiłem, w lipcu dopiero zainteresowałem się rekrutacją, jak już było po pierwszej...
Addla, ile dostałaś punktów? (zarządzanie?)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum