na jakiej zasadzie dziala rekrutacja na studia niestacjonarne I stopnia? Decyduje kolejnosc zgloszen czy punkty. Niestety nie zalapalam sie na dzienne i chce pojsc na zaoczne. Zarejestrowalam sie juz i wnioslam oplate. Mam zamiar jutro pojechac zawiesc im papiery . Kiedy dostane wiadomosc ze zostalam przyjeta, dlugo sie czeka?
Wydział: NE
Wysłany: 2010-07-28, 19:43
Jutro już dostaniesz wiadomość od babki w dziekanacie, a oficjalnie przyjdzie list z uczelni do końca września
Przyjmują wszystkich ;P nie znam osoby, która nie została przyjęta na zaoczne
BTW. Profesor Leszek P. na wykładach z FPU wielokrotnie podkreślał że potrzeba wielu niestacjonarnych, gdyż nowa biblioteka w budowie, a kasy mało .... także spoko:P zapewne znowu rekrutacje przedłużą do połowy października?:D
Wydział: NE
Wysłany: 2010-07-28, 19:47
Ludzie ja nie rozumiem..jak Wy chcecie studiowac, poradzic sobie na uczelni, jesli nie umiecie znalesc sobie niformacji zamieszczonych na stronie?...szkoda kasy, lepiej wziasc sie do roboty.
Wiesz na stronie też jest napisane :
"Ogłoszenie list pierwszych przyjętych na I rok studiów niestacjonarnych I i II stopnia – 30 lipca 2010 r. do godziny 16:00"
Wydział: Nie jestem z UE
Wysłany: 2010-07-30, 12:00
no ja niestety muszę dołączyć do tego wątku. na MSG się niestety nie dostałam, ale trudno. a mam pytanie, czy jeśli moje papiery już są tak jakby na MSG stacjonarnych to czy muszę tam jechać i je sama przenosić czy mogę zadzwonić żeby mi je po prostu przenieśli na niestacjonarne? w sumie we wrocławiu będę 1 września więc będę miała czas żeby zanieść, ale najchętniej miałabym już to z głowy.
no ja niestety muszę dołączyć do tego wątku. na MSG się niestety nie dostałam, ale trudno. a mam pytanie, czy jeśli moje papiery już są tak jakby na MSG stacjonarnych to czy muszę tam jechać i je sama przenosić czy mogę zadzwonić żeby mi je po prostu przenieśli na niestacjonarne? w sumie we wrocławiu będę 1 września więc będę miała czas żeby zanieść, ale najchętniej miałabym już to z głowy.
Najlepiej bedzie jesli zadzownisz na dzial rekrutacji i wtedy sie dowiesz.
Wydział: Nie jestem z UE
Wysłany: 2010-07-30, 14:06
aannaa napisał/a:
rysieńka napisał/a:
dzwonię od wczoraj i dodzwonić się nie mogę.
Mialam to samo , ale to moze dlatego , ze panie od rekrutacji studiow niestacjonarnych zmienily pokoj i urzeduja teraz na 7 pietrze( ale telefon powinny miec ten sam , nie orientuje sie. Probuj moze kiedys laskawie odbiora )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum