Wydział: NE
Wysłany: 2010-07-09, 10:09
ekoniczyna napisał/a:
murzyn - zgadzam sie w 100% tylko, ze politechnika ciezka uczelnia
Co wy tu dzieci straszycie! Potem jak się dowiedzą, że z PWr przyszedłem to będą uciekać z krzykiem....
PWr nie jest złe, po prostu nie można na widok matematyki uciekać z krzykiem, przynajmniej u mnie, a jestem ponoć na najgorszym matematycznie kierunku na całym PWr....
Więc nie straszyć tą wspaniałą uczelnią, bo wam nie pomogę z całkami
sulky napisał/a:
Można wydziałowo zrobić - integracja to podstawa
To pytanie z mojej strony, ktoś się orientuje ile osób jest na MSG przeciętnie, ile osób na całym wydziale NE? (oczywiście mowa tylko o pierwszoroczniakach)
_________________ O nie! Tylko nie całka potrójna dziewiątego stopnia z logarytmu naturalnego granicy sinusa z pierwiastka sześciennego po obszarze omega!
Wydział: Nie jestem z UE
Wysłany: 2010-07-09, 10:11
Zarządzanie bez problemu z 213 punktami, teraz czekam w stresie na poniedziałek - ogłoszenia z International Business Dzisiejsza rozmowa była lajtowa, ale zobaczymy jaki próg będzie
Wydział: Nie jestem z UE
Wysłany: 2010-07-09, 20:33
No więc pytanie do Was ode mnie.
próg na MSG jest 179, ja mam 150 jak myślicie jest szansa, że się prześlizgnę. Może w II turze, może w III? ale jeśli obniżą progi i będzie powiedzmy do 160 to mam wtedy składać papiery i się "cisnąć" czy jak?
pfffff.
trzeba było na zarządzanie złożyć ..
Z racji, że zdecydowanie wolę matmę, niż humanistyczną wiedzę, pewnie wybiorę ZF Chociaż mogę się założyć, że przedmioty związane z informatyką będą moją zmorą ;p
Przedmiotow zwiazanych z informatyka to az tak duzo u nas, na ZIF nie ma . Wszystko wydaje mi sie na tym wydziale bardziej konkretne i nie ma zbyt duzo takich pierdol do uczenia. Chociaz wiadomo... kazdy swoje chwali a tak na dobra sprawe to nie wiem dokladnie jak jest na NE, ale z perspektywy roku jestem zadowolony z wyboru ZIF .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum