Wydział: Nie jestem z UE
Wysłany: 2011-06-05, 14:04 Zdjecie do rekrutacji
Hej jeszcze raz!
Czy to zdjecie elektroniczne, co wymagaja do wyslania do rekrutacji to musi byc takie samo, jak to ktore im sie zaniesie w czterech sztukach wraz z papierami? Czy moge wrzucic tu inne i dostarczyc nowsze (swiezsze )?
Wydział: ZF
Wysłany: 2011-06-05, 14:41
nigdzie nie ejst napisane, ze musi byc takie samo... choc ja dalem identyczne Wydaje mi sie, ze lepiej wyslac im takie, jakie dostarczysz pozniej, ale jesli nie masz np skanera to chyba mozesz wrzucic inne - byle nie jakies podczas imprezy Wymagaja "portretu" wiec chyba ma to byc jakies eleganckie, zrobione przez fotografa
Kandydaci na studia, którzy na etapie rejestracji elektronicznej nie umieścili na swim koncie zdjęcia w postaci elektronicznej zobowiązani są dokonać tej czynności najpóźniej do dnia 6 lipca 2011 r. Nie zastosowanie się do tego wymogu spowoduje wykluczenie z kwalifikacji na studia.
Do 14.07 razem z innymi dokumentami. Jak nie masz idź do jakiegokolwiek wrocławskiego fotografa - zdjęcia możesz odebrać kilkanaście minut po zrobieniu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum