Wysłany: 2009-06-10, 22:31 zgoda Dziekana na II kierunek
Witam
Chcę rozpocząc II kierunek, w internetowym systemie rekrutacji pojawiło mi się niespodzewanie zza winkla pytanie: "Czy posiadasz pisemną zgodę Dziekana Wydziału, na którym obecnie studiujesz?"
Orientuje się ktoś, czy wniosek o coś takiego to jakiś gotowy wzór (nie ma nigdzie żadnej innej informacji na ten temat), który mam wypełnić, czy po prostu napisać "ręcznie" wniosek ('szanowny panie dziekanie ... proszę o to i tamto ... licze na pozytywne rozpatrzenie ... itp itd') i dostarczyc go do dziekanatu?
Wydział: NE
Wysłany: 2009-06-11, 17:34
Z tego co się orientuję.. nie ma na to jakiegoś konkretnego wzoru. Trzeba napisać 'zwykłe' podanie do p.Dziekana, w którym trzeba zawrzeć: jaką miało się średnią za ostatni rok studiów na I kierunku, na jakim jest się obecnie kierunku i na jaki kierunek chce się dostać
odświeżam temat, żeby nie zakładać nowego podobnego...
w dziekanacie (ZiF) dowiedziałem się że na 2 kierunek trzeba mieć zgode dziekana Dziechciarza. w podaniu należy przede wszystkich podać średnią ocen,Pani z dziekanatu mówiła o min 4.5 jednak decyzje i tak podejmuje dziekan.
Ktoś już pisał takie podanie? z chęcią bym zobaczył jak takie wygląda, ewentualnie jakieś podpowiedzi o czym pisać itp.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum