Wydział: Nie jestem z UE
Wysłany: 2008-07-04, 22:20 zmiana danych ...
Rekrutacja juz tuż tuż a ja chciałem sobie zmienić Olimpiadę... w danych.... jednak dalej przy zgłoszeniu nie mogę tego zmienić...
Kiedy będzie widoczna weryfikacja - potwierdzenie wpłaty na konto ... bo dalej mam w realizacji jak pisze w Elektronicznym Rejestrze..
miałam ten sam problem, jak z początku wpisałam złą datę ukończenia szkoły (wpisałam prawdziwą - 2005, a dopiero potem wyszło, że to nie tyle chodzi o datę ukończenia szkoły, a datę zdawania egzaminu maturalnego...) jak poprawiłam w danych na 2008, to w zgłoszeniu została stara i i tak nie mogłam z tym nic zrobić, w dziale ds. rekrutacji też byli mało pomocni, ostatecznie musiałam usunąć zgłoszenia i wprowadzić nowe, na szczęście było to jeszcze przed przelaniem opłaty rekrutacyjnej....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum