Wydział: Nie jestem z UE
Wysłany: 2010-07-10, 17:33 Zmiana wydziału.
Witam was.
Może ktoś z was orientuje się czy można przenieść swoją kandydaturę na inny wydział, ponieważ na ten na który składałem dokumenty nie udało mi się dostać.
na 99% uważam, że nie. To byłoby zbyt proste, jak się dostaniesz to wtedy możesz próbować z przenoszeniem, ale słyszałam, że też marne szanse. Każdy by tak robił gdyby można było sobie po ogłoszeniu progów wybierać
_________________ "Uśmiech jest jak słońce, które spędza chłód z ludzkiej twarzy"
Hugo
Jeśli dostaniesz się na UE można przenosić się między wydziałami. Musisz tylko mieć więcej punktów niż był próg na wydział i kierunek na który chcesz się przenieść.
Piszesz podania do obu dziekanów, oni to przyklepują i jesteś przeniesiony.
Wysłany: 2010-07-11, 01:20
Również by mnie to interesowała. Na MSG szanse marne, ale na Finanse i rachunkowość byłoby ok. Ale czy to się tak da? I oczywiście składałam tylko na MSG
Wysłany: 2010-07-11, 11:54
Ale na czym to polega?
nie wiem czy mnie dobrze zrozumiałeś. Bo ja złożyłam kandydaturę TYLKO na MSG. no i tam próg jest za wysoki, ale na inny kierunek bym się dostała, tyle, że na żaden inny nie złożyłam. Więc co teraz trzeba byłoby zrobić żeby jakoś "wcisnąć" się ze swoją kandydaturę powiedzmy na zarządzanie, hm?
dziękuję z góry za odpowiedź
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum