ja też Ślężak Ale chyba dopiero na adapciaku zacznę kogoś szukać. Po trzech latach w internacie myślę że nie zawsze się dobrze mieszka nawet z dobrym kumplem, wspólny pokój to co innego niż szkoła Na forum chyba nie ma sensu specjalnie szukać bo nie wiadomo kim się kto okaże w akademiku.
Edit
Kiedy można odebrać indeksy i gdzie ? Potrzebne przy zakwaterowaniu.
Wydział: NE
Wysłany: 2010-08-28, 13:47
@Keves Powinieneś mieć w liście z uczelni kiedy Twój kierunek odbiera indeksy i legitymacje. No ja też mam nadzieję że z kimś na Adapciaku się zgadam co do pokoju.
ja też Ślężak Ale chyba dopiero na adapciaku zacznę kogoś szukać. Po trzech latach w internacie myślę że nie zawsze się dobrze mieszka nawet z dobrym kumplem, wspólny pokój to co innego niż szkoła Na forum chyba nie ma sensu specjalnie szukać bo nie wiadomo kim się kto okaże w akademiku.
Edit
Kiedy można odebrać indeksy i gdzie ? Potrzebne przy zakwaterowaniu.
Niby tak, ale przychodząc sam do akademika i tak zdajesz się na ślepy los. Ja w każdym razie wolałabym zgadać się z kimś już na forum, zawsze to można już cokolwiek ustalić,a w razie jakiś zgrzytów można w końcu się później pozamieniać, prawda? Także szukam współlokatorki do Ślężaka! Mój mail: kika_d@interia.pl :)
Niby tak, ale przychodząc sam do akademika i tak zdajesz się na ślepy los. Ja w każdym razie wolałabym zgadać się z kimś już na forum, zawsze to można już cokolwiek ustalić,a w razie jakiś zgrzytów można w końcu się później pozamieniać, prawda? Także szukam współlokatorki do Ślężaka! Mój mail: kika_d@interia.pl :)
to ty się też zdajesz właściwie na ślepy los tylko że teraz sobie pogadasz na forum czy przez maila ;P Ale też nie mówię że to źle zgadać sie nie zaszkodzi bumer trzeba pogadać na adapciaku jak szukasz do ślężaka
Wydział: NE
Wysłany: 2010-08-30, 18:34
ja się z koleżanką zgadałam że razem będziemy w pokoju, ale los chciał inaczej i do innych akademików nas przydzielili, mimo iż obie chciałyśmy do Ślężaka... co teraz? ktoś wie czy da się coś zrobić?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum